Multisportuka er en populær avslutning på ferien for ungene i Kjelsås langrenn og flere av de yngste har allerede gledet seg i flere å til det er deres tur til å delta. Programmet går fra mandag til fredag med aktiviteter fra kl 9 til 15, hvor det hele avsluttes med teltturer fra torsdag til fredag.

I løpet av uken får ungene prøvd seg på forskjellige aktiviteter: Rulleski, rulleskiskyting, trampoline, sandvollyball, myrfotball, terrengsykling, miniski hopprenn, kanopadling, bading,  spent og hurtighet og kondisjonstrening. Onsdagen innledes med orientering, mens de to eldste gruppene har en rulleskiøkt med klubbens stjerneløper: Eirik Brandsdal. Etter lunsj er det klart for de som for mange er ukas høydepunkt: Multisportstafetten, hvor det er  6 på laget fordelt på alle aldersgrupper. Konkurransen gjennomføres som patruljeløp over 6 runder hvor en deltager på laget hopper av pr runde. Rundene består av quiz, pugging av melding med terrengløp, kasting av våte svamper på trener, stjerneorientering, terrengsykling som lagtempo, orientering og terrengsykkel. Her deltar Eirik Brandsdal et av lagene, før han deler ut premier til alle deltagerne. I årets stafett var det ikke mindre enn 37 seksmannslag som stilte til start.

Fra torsdag til fredag drar alle gruppene på gruppevise sykkelturer og fotturer med overnatting , så da er det en rekke overnattingsleier ved vannene  i Lillomarka og Nordmarka. For mange er dette første overnatting i telt, noe som gjør turen ekstra spennende for de minste. Et populært tiltak, noen som også deltagelsen vitner om, de fleste kommer til bake år etter år. Når de har nådd junior alder kommer de også tilbake som trenere og ledere sammen med foreldre.

multi2.jpg

multi3.jpg

multi4.jpg

multi5.jpg

multi6[1].jpg

multi7.jpg

multi8.jpg

multi9.jpg