Torsdagsløpet tar ikke vinterferie og fortsetter så lenge forholdene tillater det. Løpet er nå flyttet til lørdag og starter klokken 15:00 hver lørdag så lenge en slipper å finne fram trugene. Dette løpet lå med brukket rygg for to år siden og ildsjelene i Sarpsborg fikk snudd trenden. I fjor ble det en flott deltakerøkning og i år har det nesten vært en økning på 40%. Mye av årsaken til dette er nok at egen hjemmeside ga en ny giv.

Neste lørdag kan en velge mellom to løp i distriktet. Torsdagsløpet i Sarpsborg eller det 10 km lange Novemberflåset i Strømstad.

Bjørn Johannessen, Halden IL, var raskest i den 5,2 km lange løypa som går på stier i flott skogsterreng. Han vant med tida 18:55. Bak ham fulgte Øystein Johannessen også han fra Halden IL.

20:38

Startfeltet var stort denne lørdagen til å være i november, men så var været også flott. Vinneren Bjørn Johannessen midt i bildet tar raskt teten.

Øystein Johansen, Halden IL, kom på andre plass og viser flott høstform før han neste helg drar til Strømstad for å løpe Novemberflåset. (Foto: Bjørn Johannessen)

Magnus Oliversen, Trøsken IL, kom på tredje plass. (Foto: Bjørn Johannessen)

Daniel Oliversen, Trøsken IL. Bak ham skimtes Kai Berg og Rolf Bøhn. (Foto: Bjørn Johannessen)

Kai Berg, Fredrikstad IF. (Foto: Bjørn Johannessen)

Rolf Bøhn, Halden IL. (Foto: Bjørn Johannessen)

Lars Henning Stang. (Foto: Bjørn Johannessen)

Det var flott stemning under dagens løp. (Foto: Bjørn Johannessen)

Bjørn Appelgren. (Foto: Bjørn Johannessen)

Beste dame ble ungjenta Ingvild Næsset Ramtvedt. (Foto: Bjørn Johannessen)

Tom Sognlien, Fredrikstad IF, er på plass når det er løp i nedre glommaregion som for bare to uker siden løp Fredrikstad Maraton (Foto: Bjørn Johannessen)

Anne Elisabet Tamtvedt. (Foto: Rolf Bøhn)

Roger Kalsøy, webmaster på Torsdagsløpet, sparer ikke på kruttet på vei mot mål. (Foto: Rolf Bøhn)

Stor aktivitet i målområdet med tider som skal registreres og som i alle store arrangement er pressen tilstede og skal ha sine intervjuer. Journalist fra Sarpsborg Arbeiderblad ytterst til venstre. (Foto: Rolf Bøhn)