Toril Fonns bestenotering i verden varte ikke lenge.

På innendørsbanen i Alaska fullførte i går kveld Traci 48 timer med distansen 242 miles (ca.387 km). Det er nasjonal rekord. I tillegg er det innendørs verdensrekord.

For oss som har fulgt henne på webcam har vi kunnet observere at løpet på ingen måte har vært smertefritt. Dette handler om viljestyrke og er en ufattelig prestasjon.

På seksdagersløpet har både Martin Fryer, Sharon Gayter og Valmir Nunes gitt seg. Gayter og Fryer sier de rett og slett ike hadde dagen (dagene).For Nunes del må vi bare spekulere. Det som er helt sikkert er at han startet i selvmordsfart. Dette er ofte et problem for raske løpere i de riktig lange løpene. Han valgte til og med å følge Zach Bitter (som gjorde verdensrekordforsøk på 100 miles), noen runder. På 30 timer var Nunes på 266 kilometer og ble nødt til å gi seg på grunn av en ankelskade. Om han prøver seg på seksdagers igjen vil tiden vise,

Ikke uventet ligger nå, etter 60 timer Joe Fejes i tet med Kenji Okiyiama på andre., men resultatene svinger ofte i et seksdagersløp. Ingen klarer seks dager uten søvn. Fejes løper jevnt.

Svenske KG Nyström er fortsatt i gang og har valgt å starte løpet barfot.

Bildet er tatt av Israel Archuletta som også deltar i løpet i tillegg til å dokumentere veldig bra med webcam og rapporter på sin hjemmeside.

Både Nunes og Bitter er tilbake i hallen for å hjelpe de andre løperne. Slik er ultraløping.

Live update er dessverre fortsatt ikke i gang, men det kommer hyppige oppdateringer på facebook og twitter i tillegg til at resultatlister dukker opp på løpets hjemmeside ca. hvert døgn.

Six Days in the Dome - 60_pdf.png