Fra 21.- 28. mars har i underkant av 20 triathleter - nybegynnere og erfarne - vært på treningsleir på La Playitas i regi av Heltefabrikken. Denne uken (28.mars - 4. april) er det nytt innrykk av norske triathleter.

Det har vært en uke med trening, teknikk, lys, varme, vind og fantastiske forhold på Fuerteventura, under kyndig veiledning av Øyvind Johannessen, Øyvind Lillehagen og Arils Tveiten.Uken ble avsluttet med en kort, uformell konkurransen over 400 m svømming - 10 kmsykling - 2 km løping, men med maks innsats fra alle deltakerne.

Sykkeltreningen har foregått på praktfulle veier rundt på øya, med variert terreng og vennligsinnede bilister. Svømmetreningen har primært foregått i et av Europas flotteste 50m utendørsbassenger, men også litt i åpent vann i den skjermede bukta som Playitas ligger i. Løpingen foregikk på områdene rundt komplekset. - Perfekte triathlonforhold med andre ord.

Under ser vi noen bilder fra første samlingsuke på Fuerteventura. Jørgen Melau er fotograf (og også med og arrangerer). Forøvrig kan du også følge treningsleiren på denne bloggen.

Løpetur på fjellet over La Playitas (Fotograf: Vibeke S. Nørstebø)

Svømmebassenget på La Playitas (Fotograf: Vibeke S. Nørstebø)

På sykkeltur (Fotograf: Øyvind Johannessen)

Løpetrening

En av mange svømmeøkter (Marthe Eikre.Telle)

Og en svømmetur i havet også (Anne Gamre)

Snart på toppen av bakken (Vibeke S Nørstebø)

Og takk for denne gang! :-)