NM til Storsylen innen 2015?
Fjorårets løp var en kjempesuksess med over 200 deltagere og store stjerner fra langrenn og kombinert-eliten på startstreken. Løpet var da et prøveprosjekt men fikk utelukkende positiv respons fra både utøvere, næringliv i området og ikke minst i media.
 
I år har interessen vært enorm og per idag har vi over dobbelt så mange påmeldte som ifjor på denne tiden! Landslagsløperne Petter Eliassen, Kristian Rennemo, Magnus Moan og Petter Northug jr samt flere svenske motbakkeprofiler er ventet til Tydal som ifjor, og det vil garantert bli stor stemning! Vi venter også på svar fra noen av damene på langrennslandslaget, som vi håper vil stille.

innbydelse

Løpet har et enormt potensiale og en av visjonene er å innlemme løpet i Norgescupen i motbakkeløp innen 2012 og arrangere NM i motbakkeløp opp til Storsylen innen 2015. Dette bør være innen rekkevidde, for vi fikk allerede i år forespørsel om å søke om Norgescupstatus men vi ville ett år til sånn at arrangementet har blitt innkjørt. I fjor var det bra trøkk og "tour de france-stemning i Sylan! :) Niklas Dyrhaug