start_jentene.jpgEtterat deltakelsen har økt betydelig de siste årene har en innført en start for kvinner og en start for menn.

Ulsrudvannet Rundt terrengkarusell i Østmarka med start og mål bak Bølers klubbhus på Haraldløkka har økt deltakelsen voldsomt de siste årene. Fra å være en intern klubbaffære med 10-10 deltakere er nå deltakertallet oppe i over 100!

Løpet er gratis å delta i. 
Løypa går for det meste på sti og er kontrollmålt til 2950 m.  Løpet starter kl.18:00, men 17:30 kan en være med på gjennomløping av løypa. Sjøl om løypa er merket i Bølers farger blått og gule merker og rød/hvit/blå merkebånd anbefaler arrangøren å deltakerne å bli med på gjennomløpinga.

start_guttene.jpg

 

Resultater 4.juni løp 2      101 deltakere

Resultater 25.mai  løp 1   103 deltakere

Bilder fra løpet 2.juni tatt av Per Inge Østmoen. Du finner et stort bildegalleri med 89 bilder på Bølers side her.

Dette er de resterende løpene i 2015: (alle går på torsdager)

18.juni
20.august
3.september
17.september

Lina_Eikenes_Hvmastad.jpgLina Eikenes Hvamstad, Vidar  er raskest av jentene denne torsdagen med 12:01, persen hennes er på 11:30 fra september 2013.. Hvamstad er blant de aller beste jentene i sin klasse i Norge. Hennes 18:53  i den langt fra lette løypa i RYE-løpet holder til tredjeplass på årsstatistikken på 5km i år. I helgen ble det seier i 1814-løpet.

Inge_Hasund_vinner.jpgInge Hasund, Bøler vinner blant gutta på 10:28, persen er på 9.55 september 2013. Hasund trives godt i marka ogf har også flere seiere i Sognsvann Rundt Medsols.

full_innsats.jpg
Full innsats av skiløperen Mari Eide, Øyste Slidre som tar andreplass blant jentene på 12:37. Pers med 12 sekunder for Eide som har to løp i Ulsrudkarusellen begge i år.

flott_duell.jpgEnten en sloss om OL-gull eller en plassering i Ulsrudvann Rundt, duell er hardt og gøy enten en vinner duellen eller taper den. Så lenge en ikke pådrar seg strekk er alt bra! Her fitghes de siste metrene når en har kommet ut av skogen og publikum heier en inn i mål.

Trygve_Reitan__Runa_Bostad.jpg
Trygve Reitan og Runa Bostad feiret 17.års bryllupsdag på lørdag og nesten 20 år som kjærester.

Bøler har en av landets flotteste løpsdatabaser for resultater. I hver resultatliste kan du klokke deg inn på deg sjøl å få opp alle dine resultater gjennom tidene.
Mannen som står bak databasen (og databasen på Sognsvann Rundt Medsols) er trønderen Trygve Reitan.
Han bodde noen år i Oslo på nittitallet og var med å løpe for Bøler.
Du finner databasen for Bølers løp: Ulsrudvann Rundt og Nøklevann Rundt her.
Runa Bostad er en av landetrs aller raskeste veteraner og har klasserekorden for kvinner 40-44 år med 16:50