Endelig er sommerene her! Sognsvann Rundt Medsols er klar til å ta imot nakne mannebryst og kvinner i løpeskjørt. Etter 8 onsdager med sol og en onsdag med oppholdsvær blir det nå sommer og 19-20 grader i årets 10. løp

Runden rundt vannet er 3258 meter. En kan løpe så mange runder en vil bare en er i mål til kl.19:00
Det koster 50 kr. å leie brikke. Ingen startkontingent. En kan leie eller kjøpe brikke over nett frem til kl.15:00

HER kan en kjøpe/leie brikke som en så henter på Sognsvann mellom 17:00 og 17:45. Brikke kan også leies på Sognsvann mellom 17:00 og 17:45. Det gjelder å møte opp tidlig for å unngå kø.

Løp med verdensstjernene rundt Sognsvann
Henry Rono ble kåret til Verdens beste Idrettsutøver i 1978 og har løpt  Sognsvann Rundt Medsols både i 2007 og 2011. Rono kommer ikke i kveld. Men sjansen for at du treffer noen av verdensstjernene som skal løpe Bislett Games i morgen, er god.

Som vanlig når det drar seg mot Bislett Games drar mellom- og langdistanseløperne opp til Sognsvann og kjører lette treningsøkter der. Løypa rundt Sognsvann har blitt brukt av verdensstjernene i alle år i dagene før Bislett Games. 

_31A2039.jpg

Få massert muskulaturen før du blir skadet
De som har lovet at de kommer, er Synergi & Helse. Dermed kan du få knadd ømme muskler etter løpinga. Massørene har tidligere kommet borti flere muskulaturer med skadepotensial, så her er det bare å benytte sjansen!

Vinn gratis startkontingent til Nordmarka Skogsmaraton og St. Hansgaloppen
Arrangørene trekker også ut flere gratis startkontingenter til Nordmarka Skogsmaraton og St. Hansgaloppen
Trekningen foregår ca.17:30 ved start/målseglet blant de som er til stede.