Harde fakta

Dato: 4. juni, 2016

Kl: første pulje ut kl. 11:00

Sted: Schjongslunden, Hønefoss

Pris: 600,- kr

Distanser: 5 og 10 km

Hindre: ca 20 stk (x 2, hvis man løper 2 x 5 km)

Aldersgrense: 16 år (alle under 18 år må ha godkjennelse av foresatte)

Påmeldingsfrist 28. Mai

Påmelding 

 

Villmann_besokPuls.jpg

Villmann har besøk av Puls (Foto: arrangør)

 

Villmann

Villmannen har fokus på leken og det å ha det gøy, og vil forsikre alle om at dette ikke er farlig. Villmannen er en gigantisk barnslig hinderløype med påfølgende afterpary! Det skal bli en folkefest for alle, hvor også venner og familie er hjertelig velkommen til å se på. Det vil være tidtakning, men for de fleste vil målet være å fullføre. Dette er et løp som skal underholde og utfordre den enkelte.

 

Villmann_bannerresepsjon.jpg

Villmann godt markedsført hos Stadion Treningssenter, som er medarrangør (Foto: arrangør)

 

Løypa og terrenget

Start og mål er ved Stadion Treningssenter på Hønefoss Arena, noe som byr på et publikumsvennlig arrangement og god stemning. Puljene starter hvert 10 minutt, med intens nedtelling.

Ved påmelding kan man velge to ulike distanser, 5 eller 10 km. Velger man å løpe 10 km, er det to runder av 5 km-løypa. På den måten vet man hva som er i vente av både terreng og hinder, og man kan disponere de siste kreftene riktig. Av underlag vil deltakerne møte på skog, gjørme og vann.

 

Villmann_loypehorisontalt.jpg

Løypa. Rød strek betyr alternativ rute, for de som ikke vil svømme (Foto: arrangør)

 

Villmann_innsjo.jpg

Vakker natur, som koster litt mer å legge kroppen sin i (Foto: arrangør)

 

Villmann_natur2.jpg

Det beste underlaget en løper kan be om (Foto: arrangør)

 

Hindere

Villmann har noen utradisjonelle hindre, blant annet kravling gjennom røyk i skog og vann. Det vil være et par vannhinder på veien, blant annet vanntønner som skal forseres, uten å måtte svømme. Det er også et vannhinder der det kreves at man svømmer. Men for å ikke skremme vekk de som eventuelt har vannskrekk eller liknende, tilbys det andre løsninger som en annen lengre traseè, eller alternative øvelser.

Av andre hindere deltakerne vil møte, er monkeybar, 3 vegger på 120 cm, gjørmekrabbing, bildekk, Ringerike Panthers Hockeylag, bæring av sandsekk 400 meter, trapper, og 3 hindre av det store slaget, i målområdet. Er det her de skal benytte kabeltromlene? Og hva skal de bruke dem til? Den som deltar (eller er publikum) får se – og prøve! Hinderløpere elsker nye utfordringer!

Team OCR Norway og Bootcamp Hønefoss, skal selvfølgelig være med å sette sitt spor i denne løypa.

 

Villmann_kabeltrommer.jpg

Hva slags hinder kan dette bli? Balanse? (Foto: arrangør)

 

Vilmann_veggerroyk.jpg

Vegger må enhver hinderløparrangør ha (Foto: arrangør)

 

Målgang og afterpary

Det er selvfølgelig medalje til alle som fullfører. Og ikke nok med det, Villmann byr også på sin egen hamburger og smoothie (ja, gratis), til alle som kommer i mål. Her blir man helt klart tatt godt vare på. Deretter kåres årets Villmann og Villkvinne! 

Senere på kvelden etter at pulsen har normalisert seg, er alle velkommen til Afterpary på Julvelen, kl. 00:00. Det er 20 års aldersgrense, og gratis inngang ved fremvising av medaljen.

 

Villmann_medalje.jpg

Denne kan bli din (Foto: arrangør)

 

Praktisk

Det er parkering på området, men det anbefales å parkere i Hønefoss sentrum, som er 10 minutter gange fra arrangementet.

Startnummer kan hentes fredag 3. Juni kl 12:00 – 19:00, i resepsjonen på Stadion Treningssenter. Har du ikke anledning til å hente startnummer den dagen, kan den hentes på løpsdagen, minimum 1 time før start. Dette kan gjøres ved startområdet.

 

Karma

Villmann er et ”null-profitt”-arrangement. Alle pengene som kommer inn, skal brukes på løpsarrangementet. Målet er at dette skal bli en tradisjon og sunn folkefest. Villmann og Stadion Treningssenter støtter også SuperSelma-prosjektet, som skaper lysglimt i hverdagen for kreftsyke barn. Det blir en egen pulje som løper for SuperSelma.

 

Lykke til Villmannarrangører og Villmanndeltakere! Vi sees på startstreken. 

 

Om hinderløp og hinderløpkalender 2016

Villmann på facebook