Kondis har trukket  vinnerne fra dagene 20-24.desember i årets Kondisjulekalender

Dato Vinner Premie
20.desember Kari Ekern   Refleksvest størrelse M (unisex) i fargen gul.
21.desember Olai Nepstad   Bok fra bokylla på Kondiskontoret
22.desember Rolf Bakken   Bok fra bokylla på Kondiskontoret
23.desember Gunanr LAuritz Pedersen   Refleksvest størrelse M (unisex) i fargenrosal.
24.desember Sølvi Abbedissen   Drikkebelte med 3 drikkeflasker

Premiene vil bli sendt ut rett over nyttår

De riktige svarene:

20.desember:
Hytteplanmila har blitt et virkelig kvalitetsløp. I år løp fem mann under 30 minutter og åtte jenter under 36 minutter. Det ble også deltakerrekord og vi spåør hvor mange fullførte på tid og uten tidtaking? 1834
Hele 550 norske deltok i Amsterdam Marathon i slutten av oktober. Disse to norske løp likt i mål. På hvilken tid? 2.42.20
Kenya, Ethiopia og Eritrea tok de 10 første plassene i Frankfurt marathon. Men det var Arne Gabius som stjal overskriftene da han slo den 27 år gamle tyske maratonrekorden. Hvor ble den forrige tyske maratonrekorden satt? Tokyo Marathon

21.desember:
I november kom nyheten om at f.eks. Sondre Nordstad Moen må løpe ennå fortere enn IAAFs krav på 2.17 for å kvalifisere seg til maraton i OL med kravene til NFIF. Begrunnelsen skal være at de uttatte skal være topp 12-kandidater. Hva er Friidrettsforbundets maratonkrav for menn? 2.12
På halvmaratondistansen i Bangkok Maraton ble løypa lengre enn vanlig grunnet en anvisningsfeil. Hvor lang ble løypa?  27.6
Jakob Ingebrigtsen tok gull, Stian Øvergård Aarvik tok sølv. Hvilken plassering ble det på Sigurd Skjeseth? Fjerdeplassen

22.desember:
Det har ikke vært mye å se til snø og kulde vinteren 15/16, men her ser vi et løp i november med snø. Hvilket løp var det?  Karmøy Maraton
Norge fikk i 2015 oppleve både sitt første 6-dagers løp og sitt første 48-timers. Her ser vi Tore Mortensen som ble nr.3 på 6-dagers på Jessheim og som også tok en fin 14.plass på 48-timers. Han var en av to som deltok i begge arrangementene. Hvem var den andre? Henry Wehder
29.november i Firenze løp Sondre N. Moen inn til meget sterke 2.12.54 Kun fem nordmenn har løpt raskere. Her løper han sammen med sin norske hare og passerer halvveis. Vi lurer på hvem som tok dette bildet?

23.desember:
Også i desember skulle vi få en maratontid oppe blant de beste på Norgesstatistikken da Rebecca Hilland løp inn på 2.48.47 Hun er fortsatt ikke norsk statsborger men løp for norsk klubb, hvilken? Bergen Løpeklubb
Tåke og plussgrader hindret ikke at det ble en flott skidag på Sjusjøen. Hvor mange løpere kom i mål? 680
Hva heter dette orienteringsløpet som gir et godt eksempel på julestemningen i mange løp i desember 2015? Gløggløpet

24.desember:
For første gang skulle Norge ta en medalje i seniorklassen i terreng-EM. Hvilket mesterksap i rekken av EM var det som ble arrangert i desember?  22
Arrangørene av Ålesund Maraton som går søndag 27.desember har bestemt seg for å prøve å stimulere til økt deltakelse av kvinnene på maratondistansen. Derfor vil alle kvinner som deltar på maraton få en ekstrapremie. Hva er ekstrapremien?  Litografi fra kunstneren Kristoffer Helset
Løypa rundt Sognsvann har i mange år blitt brøytet om vinteren og vært et av de beste stedene å løpe når snøen ligger tungt i hovedstaden. I desember fikk løypa også lys og vil dermed være løpbar 24 timer i døgnet. Allerede dagen etter at lyset ble slått på ble det arrangert to løp rundt vannet. Hva er den nåværende løyperekorden for lysløypa rundt Sognsvann? 13.30