Hvem hadde den norske rekorden på 24-timers før Ninette Banoun? Sharon Broadwell

Hvor løp Terje Lyngstad sitt 100. maraton? Athen Marathon

Hvor gikk det fort for mange av de beste norske? Nord-Amerika
Hvilken klubb løp Therese Johaug for i Holmenkollstafetten?  Ren-Eng
Hviøket lag hadde de fire første plassene i Gylne Gutuer? Team Joker

10.desember
Hvilket løp i Sørdalskaruselølen ble det satt deltakerrekord for hele karusellen? Maihaugløpet
Hva het motbakkeløpet som ble arrangert av en 10.klasse?   Toftåsen Opp
Hvilket løp fikk Erik Sjöqvist sitt gjennombrudd i?   Midnattsloppet

11.desember
Juni var bare såvidt begynt da Ingebrigtsen løp inn til 3.50.06. Men hva heter karen som løper inn 9 hundredeler foran ham?   Magnus Hannevig Pettersen
Hva er kallenavnet for arrangørsjefen i Trappeløpet Lasse Rypdall?  Keiseren
Hva heter løpet hvor du får dette synet når du spurter mot mål?  Skjærgårdsløpet Verdens Ende

12.desember
Hvilket løp er det vi ser starten på på dette bildet?  Femundløpet
I juni fikk vi debut for et kondisjonsarrangement rundt Hovdevannet. Hvilken type arr. var det? Sykkelarrangement
Hva heter løperen som klarte 26 seksere av 26 mulige?   Markus Borge Harbo

13.desember
Sverre Gunnar Brunstad og Therese Falk vant maratondistansen i det klassiske løpet. Men hva heter kvinnen på bildet som vant halvmaraton?  Annika Holland
Hva var de4t lengste Kristine Hammerengen hadde løpt før (i konkuranse) da hun stilte tilo start på Jessheim 6-dagers?  10km
Hvilket land ble EM i Ultra Skyrace arrangert? Frankrike

14.desember
Hvilken by arrangerte det første el-sykkelrittet i Norge?  Halden
Inge Asbjørn Haugen løp sitt 500. maratonlkøp i sommer. Hvor løp han sitt første? Drammensmaraton
Lindøya hadde en idrettsklubb som senere ble landets første idrettsforening og spiren til Norges Idrettsforbund. Hva het klubben? Skytterlaget  Skarpskytten

15.desember
Hva het rulleskirennet som Christoffer Callesen og Anna Emilie Kant vant i Hamar? De tre kirker
Hvilket femte sted ble Salomon Trail Tour arrangert i?   Hamar
Charlotte Kunz vant Oslo Triuatlon og NM-sprintduatlon etter å ha vært skaddet lenge. Hvilken konkurranse testet hun seg i rett før Oslo Triatlon?  Sognsvann Rundt Medsols

16.desember
Det ble hjemmeseier i herreklassen men vinneren løper nå for en annen klubb. Hva heter han?  Eirik Gramstad
Hvilket løp i august er det vi ser bilde fra her?  Stavanger Maraton
Dobling av deltakertallet i terrengløpet på  blåmerket sti. Hva heter løpet som hadde sin andre utgave i år? Flyktningeruta

17.desember
Hvilket løp har vært arrangert siden 1936?  Seterløpet
30.august vant Ingeborg og Ida Marie dobbeltseier i Drammensmaraton. 9.september vant de dobbeltseier for tredje gang på 10 dager da de vant Sognsvann Rundt Medsols. Hvilket løp vant de dobbeltseier mellom disse to løpene?  Kodalmila
Med 5 og 10km, halvmaraton og barneløp var det 10km som trakk flest daltakere i AN-mila. Hvem var raskeste kvinne på mila? Lisbeth Pedersen

18.desember
- Me vil da, utbrøt den sta vestlendingen da hun stolt løp i mål på sin debut på halvmaraton. Men hva heter hun? Mevilda Moen
I 2015 ble flere løp vunnet av svært unge løpere, spesielt i kvinneklassen gikk mange ungjenter til topps. På bildet tar en 11-åring seier i et motbakkeløp. Vi spør hva heter hun?   Malin Hoelsveen
NM i nattorientering ble arrangert av Raumar på Jessheim. Fredrikstad SK tok gull og bronse i kvinneklassen. Hva het vinneren?   Kamilla Olaussen

19.desember
Oktober startet med seier i utlandet for den 20 år gamle Kaspersen. Hvor var det hun vant? Hong Kong
For 10 år siden ble det bare arrangert fire løp i Oslo i oktober. I år ble det helgen 10-11 oktober arrangert fem alene! Men hvilket løp var det som var utsatt fra september?   Oslofjorden Rundt
Marthe Katrine Myhre ledet lenge og lå an til 2.35 men fikk det tungt på slutten. Hvilket maraton løp hun ?  Eindhoven Marathon