Håvard Solberg har bare en gang tidligere løpt Vintertrimmen. Det var i fjorårssesongens tredje løp, i januar i år. Da smadret Håvard den gamle løyperekorden og ble første løper under 16 blank i den kuperte løypen, med en vinnertid på 15,53. Denne gang senket Solberg løyperekorden med ytterligere 12 sekunder til 15,41. Til sammenligning har nest beste og mestvinnende Vintertrimløper, Espen Kristiansen, en bestetid på 16,52 fra 2000-2001-sesongen.

Sterkt løpt og løypepers også av Tom Agard, som snek seg såvidt under 18-tallet, tett fulgt av gjengangerne Oddbjørn Homstvedt og Geir Johannessen.

På damesiden var Wendy Fjellstad tilbake, og etter et hardt nappetak vippet hun vinneren av første løp, Nina Hansteen, av tronen. Det ble ny løypepers på Wendy som vant med 19,24. Kun Jorunn Rekkedal, Ine Hovi og Hansteen har løpt fortere. Løypepers ble det også på evigunge Sissel Vien, som med pene 20,14 forbedret seg med halvminuttet fra første løp.

Pga sykdom og jobb, fikk Follosidene dessverre ikke dekket løpet, og av ulike årsaker har ikke resultatene blitt lagt ut før nå. Follosidene beklager.

OBS: Neste løp er torsdag 11. januar, deretter torsdag 8. februar og torsdag 8. mars, ikke 10.jan, 14.feb og 13.mars som tidligere opplyst.