Kampen om seieren i dag stod mellom de tre løperne som har flest topp-3 plasseringer de siste seks sesongene, og en debutant.

Steinar Lien fra Oppegård IL er kanskje den flittigste deltageren av alle og er fast inventar i Vintertrimmen. Så det var ekstra hyggelig at Steinar endelig lykkes å gå helt til topps.

På andreplass fulgte Oddbjørn Homstvedt, en annen trofast gjenganger som har preget resultatlistene de siste årene. Faktisk hadde både Lien og Homstvedt 3 andreplasser og 5 tredjeplasser før kveldens løp. Kun Jan Billy Aas har flere "pallplasseringer", med hele
2 seire, 7 andreplasser og 4 tredjeplasser.

Og det var Jan Billy som tok teten fra start og ledet til over halvveis i løpet. Da ble han passert av duoen Lien og Homstvedt. Lien satte inn det avgjørende rykket i bakkene opp fra stadion etter drøye 3 km. Den luken klarte Oddbjørn aldri å tette. I stedet måtte han konsentrere seg om å holde hardt avsluttende Geir-Åge Hjeltnes bak seg. Jan Billy Aas gikk på en liten sprekk og måtte denne gang nøye seg med fjerde plass.

Dessverre var deltagelsen heller mager denne gang. Ingen av stjernene fra Ås IL stilte i startfeltet, som kun bestod av 13 løpere. Ingen damer hadde byttet ski med joggesko denne torsdagskvelden.

Takk til den entusiastiske arrangørstabem fra JIL Ski med superveteranen Kåre Våten i spissen. Nok en gang har de loset Vintertrimmen trygt i mål, til glede for mosjonister og eliteløpere fra Follo.
RESULTATER VINTERTRIMMENS FEMTE LØP, 9 MARS 2006:

1. Steinar Lien, Oppegård IL, 19.17
2. Oddbjørn Homstevdt, Trøgstad handicapgr., 19,25
3. Geir Åge Hjeltnes, privat, 19,26
4. Jan Billy Aas, Oppegård IL, 20,40
5. Morten Hauwø, privat, 20,42
6. Frode Ellingsen, Ås IL, 20,52
7. Bjørn Erik Pedersen, Ski kommune, 21,02
8. Trond Moldvær, Orring Byggsenter, 22,43
9. Erik Nossum, Kondis, 22,54
10. Helge Fossheim, Skimilajoggen, 25,23
11. Erland Nærby, JIL Ski, 25,37
12. Henrik Øvrebø, Ås IL, 25,48
13. Nils Rokkones, UMB, 28,18
Det+ble+ikke+seier+til+Oddbj%F8rn+Homstvedt+denne+gangen+heller.+Den+sterke+krykkel%F8peren+ble+nr+2+for+andre+gang+denne+sesongen.+Homstvedt+har+n%E5+4+andreplasser+og+5+tredjeplasser+p%E5+de+6+siste+vintertrimsesongene.++
Det ble ikke seier til Oddbjørn Homstvedt denne gangen heller. Den sterke krykkeløperen ble nr 2 for andre gang denne sesongen. Homstvedt har nå 4 andreplasser og 5 tredjeplasser på de 6 siste vintertrimsesongene.
Vel+bl%E5st+nok+en+gang+for+arrang%F8rstaben+til+primus+motor+K%E5re+V%E5ten+%28nr+to+fra+venstre%29.+Her+etter+et+tidligere+l%F8p.+
Vel blåst nok en gang for arrangørstaben til primus motor Kåre Våten (nr to fra venstre). Her etter et tidligere løp.