To+glade+vinnere.+Tom+Agard+gikk+til+topps+for+f%F8rste+gang+i+Vintertrimmen%2C+mens+Nina+Hansteen+var+glad+for+%E5+v%E6re+tilbake+i+manesjen+etter+et+tr%F8blete+%E5r+med+mange+skader.+Foto%3A+Frode+Monsen
To glade vinnere. Tom Agard gikk til topps for første gang i Vintertrimmen, mens Nina Hansteen var glad for å være tilbake i manesjen etter et trøblete år med mange skader. Foto: Frode Monsen
Tom Agard var meget godt fornøyd med løpet, selv om han holdt på å løpe feil underveis og tapte et par sekunder på det. Oddbjøn Homstvedt på andreplass kunne likevel ikke true Agard. Geir Johannessen avsluttet sterkt til tredjeplass, og skjøv Steinar Lien ut av pallen til fjerdeplass.

En annen som var meget glad etter løpet, var evigunge Nina Hansteen. Nina har knapt løpt og ikke konkurrert på over et år, men har holdt formen ved like med uttallige timer på ergometersykkel. Det får hun betalt for nå. Oppegårds Sissel Vien ledet innledningsvis og hadde en luke, men i langbakken etter en drøy kilometer ble hun først innhentet, før Hansteen satte inn det avgjørende rykket og vant til slutt med 40 sekunders margin.

Forholdene var meget gode, med unntak av at det var svært mørkt flere steder som følge av manglende gatelys. Det er lite de driftige arrangørene og ildsjelene i JIL Ski kan gjøre med det, men kommunen bør klare å ordne dette til neste løp. Flere av deltagerne holdt på å snuble i mørklagte fartshumper!

De øvrige løpene går 14. desember, 10, januar, 14. februar og 13. mars. Alle løp som vanlig med start kl 18.30 fra Ski ishall.
Resultater Vintertrimmen 9. november 2006

Menn:
1. Tom Agard Kråkstad IL 18,14
2. Oddbjørn Homstvedt Team Power 18,22
3. Geir Johannessen Skatteetaten 18,35
4. Steinar Lien Oppegård IL 18,42
5. Martin Skaarer Rustad IL 18,53
6. Frode Monsen Oppegård IL 19,18
7. Bjørn Erik Pedersen Ski kommune 19,21
8. Helge Horn OI 19,42
9. Jan Billy Aas Oppegård IL 20,00
10.Ronny Kristiansen Ås IL 20,02
11.Erik Nossum Oppegård IL 22,55
12. Jim Tørresen Universitetet i Oslo 23,19
13. Jan Egil Kristiansen Skatteetaten 23,25
14. Henrik Øvrebø Ås IL 23,31
15. Svein Olsen Oslo Gangklubb 23,48
16. Birger Weydahl Drøbak Maratonkl. 23,56
17. Hjalmar Store Ski Mila 24,13
18. Helge Fossheim Ski Mila 24,28
19. Sverre Espedalen Ski Mila 25,45
20. Stig A. Vangsnes Oppegård IL fullført

Kvinner:
1. Nina Hansteen Skatteetaten 20,04
2. Sissel Vien Oppegård IL 20,45
Dameduellen
Det+ble+en+hard+kamp+om+seieren+mellom+de+to+meritterte+veteranene+Sissel+Vien+og+Nina+Hansteen%2C+som+begge+har+vunnet+Vintertrimmen+tidligere.
Det ble en hard kamp om seieren mellom de to meritterte veteranene Sissel Vien og Nina Hansteen, som begge har vunnet Vintertrimmen tidligere.
Come-back 1
Til+slutt+var+det+Nina+som+gikk+seirende+ut+av+duellen+i+sitt+come-back.+Nina+var+tydelig+str%E5lende+forn%F8yd+etter+l%F8pet%2C+mest+fordi+hun+endelig+var+tilbake+med+joggesko+p%E5+beina+etter+en+tr%F8blete+periode.
Til slutt var det Nina som gikk seirende ut av duellen i sitt come-back. Nina var tydelig strålende fornøyd etter løpet, mest fordi hun endelig var tilbake med joggesko på beina etter en trøblete periode.
Come-back 2
Vintertrimmen+ga+et+et+gledelig+gjensyn+med+Martin+Skaarer.+Kr%E5kstadgutten+var+en+lovende+l%F8per+for+noen+%E5r+siden%2C+men+vokste+s%E5+mye+at+han+selv+mente+at+han+ble+for+tung+for+l%F8ping+og+i+stedet+satset+p%E5+langrenn.+Med+5.plassen+i+Vintertrimmen+b%F8r+Martin+n%E5+ha+bevist+for+seg+selv+at+det+er+mulig+%E5+l%F8pe+fort%2C+selv+om+en+er+over+1.90+p%E5+str%F8mpelesten.
Vintertrimmen ga et et gledelig gjensyn med Martin Skaarer. Kråkstadgutten var en lovende løper for noen år siden, men vokste så mye at han selv mente at han ble for tung for løping og i stedet satset på langrenn. Med 5.plassen i Vintertrimmen bør Martin nå ha bevist for seg selv at det er mulig å løpe fort, selv om en er over 1.90 på strømpelesten.
Come-back 3
Kveldens+tredje+come-back+var+av+ingen+ringere+enn+ex-Kondispresident+Stig+Vangsnes.+Etter+et+par+%E5r+med+fokus+p%E5+Kondis%2C+barna+og+barneidretten+i+Oppeg%E5rd%2C+satser+Stig+n%E5+p%E5+%E5+gjenerobre+tapte+skanser+i+egen+karriere.+Det+gikk+ikke+s%E5+bra+i+Vintertrimmen%2C+da+han+f%F8rst+ikke+n%E5dde+starten+og+deretter+ble+hindret+av+et+gjerde+og+m%E5tte+l%F8pe+en+lang+omvei+rundt+Alliansehallen.+Men+han+fullf%F8rte+i+fin+stil.+F%F8rste+store+m%E5l+er+Rotterdam+maraton+i+april.
Kveldens tredje come-back var av ingen ringere enn ex-Kondispresident Stig Vangsnes. Etter et par år med fokus på Kondis, barna og barneidretten i Oppegård, satser Stig nå på å gjenerobre tapte skanser i egen karriere. Det gikk ikke så bra i Vintertrimmen, da han først ikke nådde starten og deretter ble hindret av et gjerde og måtte løpe en lang omvei rundt Alliansehallen. Men han fullførte i fin stil. Første store mål er Rotterdam maraton i april.
Vaffelkameratene - del 2
Forrige+helg+dro+Steinar+Lien+til+L%F8renskog+for+%E5+spise+vafler+med+Vidar+Nilsen%2C+etter+%E5+ha+innkasssert+hver+sin+KM-tittel+p%E5+halvmaraton.+Denne+gangen+dro+Steinar+til+Ski+for+%E5+teste+vaflene+i+ishallen+med+Stig%2C+etter+%E5+ha+blitt+nr+4+i+l%F8pet.+
Forrige helg dro Steinar Lien til Lørenskog for å spise vafler med Vidar Nilsen, etter å ha innkasssert hver sin KM-tittel på halvmaraton. Denne gangen dro Steinar til Ski for å teste vaflene i ishallen med Stig, etter å ha blitt nr 4 i løpet.