Den norske løperen er 51 år gamle Bernt Bratsberg. Han meldes å være godt forberedt til utfordringen. Han har vært i USA siden mai og har der løpt Canyon Meadow 30 km der han oppnådde en fjerdeplass på tiden 2:40:21 og Ohlone 50 km med 35. plass og tiden 6:09:19. I tøft terreng er det meget presentable resulater.

Bernt Bratsberg må nok finne seg i å bli kalt mannen til Sharon Broadwell, som nok er kjent av de fleste leserne av disse sidene. Sharon vil delta som crew for ektefellen.

Den "halve" nordmannen er danske John Hornbech Christensen, som var bosatt en lengre periode i Norge. I denne perioden rakk han både å bli godt kjent og godt likt i norsk ultramiljø. Han har faktisk en egen løperunde oppkalt etter seg på Minnesund, "Hornbechrunden". I fjor ble Christensen skadet etter et fall før Western states så det er veldig gledelig å se at han får deltatt i år.

Ellers deltar to svenske løpere, Jan Söderkvist og Bernt Hedlund. Jan Söderkvist er sannsynligvis den skandinaven som har deltatt i dette løpet flest ganger.

 

Løpets hjemmeside

Liveresultater Bernt Bratsberg

Liveresultater John Hornbech Christensen