Av pressemelding:
16. juli 2022 arrangerer Norddal Idrettslag skyrace i Norddal for sjette gong. Det vert to konkurranseklasser, ein mosjonsklasse og ein familieklasse. 

Siste nytt med informasjon frå arrangøren;
I år får du høve til å stikke av med ny løyperekord. Grunna vermeldingane for helga, må vi endre løypetraseen for Torvløysa Skyrace.
Det vert vendepunkt på Daurmålsfjellet 805 moh, derifrå retur til Rellingsetra 500 moh. Vidare til Middagshesten 1382 moh, og retur til start/mål i Melchiorgarden. Totalt ca 1700 høgdemeter fordelt på 21 km.

Dette er andre gongen 1851OppNed er med i Skyrunner Series Norway: nordicskyrunning.com. I tillegg til dette er vi også ein del av Møre Fjell- og motbakkecup: Møre Fjell- og motbakkecup

 I tillegg til dette vert det ei mosjon- og familieklasse med avgang frå Rellingsetra til Daurmålsfjellet. Dette er ein flott tur for heile familien, både store og små.

Vi nyttar racetracker sitt påmeldings- og tidtakingssystem for å halde kontroll på alle deltakarane. Konkurranseklassene nyttar tidtakingschip på foten. Alle påmeldte må innom sekretariatet i bygda før start for registrering og tildeling av startnummer.

Meir informasjon om arrangementet og påmelding finn du på vår heimeside:
https://www.1851oppned.no/

Se Kondis-reportasje fra løpet i 2021: XREID-vinner Morten Antonsen vant fjelløpet 1851OppNed

Film frå fjorårets løp:
1851OppNed 2021

Facebook
Instagram

Velkomen til Norddal 16.juli!

map of trail (1).png
Årets løype. 


Anniken_Hjelbak_Hole
Anniken Hjellbakk Hole. Foto: Arrangør. 

Paa_toppen
På toppen tidligere år. Foto: Arrangør.