Rapport fra arrangøren:

Heldigvis satte ikke uværet noen demper på stemningen, her var det smil og glede å spore fra alle de fremmøtte.

Løyperekorden for menn ble satt av Tage Augustson som klokket inn på imponerende 19:06 i den kuperte løypen. Han ble lenge pustet i nakken av Stein Henrik Olaussen, som i følge ham selv ikke klarte å følge Tage når det gikk nedover. Tredjemann var Gard Sundal Grøneng.  Løyperekorden for kvinner ble satt av Toril Grande som klokket inn på 25:40, hun ble tett fulgt av Cecilie Sælen og Lisbeth Aalvik. Det var også to unge gutter som også imponerte med sin stamina i den tøffe løypen; Oscar Eduardo Bueno Sorondo som hadde tatt med seg hele familien fra Stavanger for være med på første parkrun i Bergen, og Magnus Rasmussen som jaktet unge Oscar sammen med sin far, Stig Rasmussen.

De fremmøtte fikk hjemmelaget sjokoladekake før de hastet hjemover for å få på seg tørre klær, og de frivillige samlet seg på VilVite-kaféen for litt varm drikke og oppsummering av dagen. VilVite er fast treffpunkt etter parkrun og her er alle velkomne til å være med fremover.

Første parkrun i Bergen ble arrangert av seks frivillige, inkludert parkrun-ambassadør Deri Thomas som kom fra Sverige for å hjelpe til.



Tage.jpg
Tage Augustson først i mål. Foto : Arrangøren

Resultater topp 3 herrer

Plass Navn Tid Klubb
1 Tage AUGUSTSON 19:06 Gneist
2 Stein Henrik OLAUSSEN 19:42 Varegg
3 Gard SUNDAL GRØNENG 21:01  


torild.jpg
Lisbeth Aalvik inn som 3. beste kvinne. Foto : Arrangøren

Resultater topp 3 kvinner

Plass Navn Tid Klubb
1 Toril GRANDE 25:40:00  
2 Cecilie SÆLEN 27:25:00  
3 Lisbeth AALVIK 27:33:00  



Alle resultater


vilvite1.jpg
Etter løpet var det anledning for felles kaffe på VilVite. Foto : Arrangøren


Mer info og flere bilder på Parkrun sin FB side.