I årets jubileumsutgave introduseres Kongsvingermila som går sammen med den tradisjonelle minimaraton søndag 2.august. En uke før løpet er det 125 startplasser ledig til søndagens kort-distanser. Lørdagens 200 plasser er fordelt på hel 155 på halvmaraton og 46 på helmaraton. I fjorårets utgave fullførte 253 aktive en av de tre distansene på programmet.

Det er "alltid" varmt i skogen den første helga i august under Kongsvinger Maraton. Det anbefales at deltakerne tar med drikke-sekk/vest eller et drikkebelte selv om det er drikkestasjoner med engangs drikkeflasker som deles ut av en ansvarlig person med engangshansker. OBS! Det er ikke tillatt med langesoner med mat og drikke. 

Det er puljestart med inntil 25 deltagere med 1 minutts intervall mellom puljene med de antatt raskeste i de første puljene. Helmaraton starter fra kl. 11:00 og halvmaraton fra kl. 13:00. Løpere som beregner å bruke mer enn 5 timer på to runder kan som vanlig få starte kl. 10:00. 

Det er toaletter på Sæter Gård, tett ved start og målområdet, men ingen garderobe-/dusjmuligeter pga.smittevernhensyn. Ellers er oppfordringene å respektere avstandsregelen på en meter og vise hensyn og benytte seg hyppig av antibac i start-/mål området.

Forøvrig vil det meste være av godt gammelt merke på årets skogsmaraton med solid premiering som i år vil være selvbetjent. 

Karoline Næss foran Ivar Indby 2029.jpg
Karoline Næss fra Bjerke IL ble en klar ener på halvmaraton i fjor på 1:26:00. Her i følge med Ivar Hesselberg Indby fra OSI Friidrett. (Foto fra løpets facebookside)

Terminlista: 
Kongsvinger Maraton lørdag 1. august
Kongsvingermila søndag 2. august

Samleside for Kongsvinger Maraton på kondis.no med reportasjer fra 2001

Kongsvinger Maratons nettsider
Kongsvinger Maraton på Facebook
Kongsvinger Maraton på Instagram

PÅMELDING OG DELTAKERLISTE