I TRIMTEX-cupen teller 6 av de 9 første løpene pluss finalen. Med 50 poeng til vinneren var det spenning i alle TRIMTEX-cup-klassene før finalen.
Søndag 18. september arrangerte Nydalen SK det tradisjonsrike Nydalten fra pistolskytebanen mellom Brekke og Låkeberget i Maridalen. Løypene gikk i et populært turområde med et relativt rikt stinett, spesielt i området nærmest arena.

I D13-14 vant Mathilde Rekkertbø Koren (Nydalens SK). Helene Scheele (Nydalens SK) ble nummer to og sikret seg dermed også sammenlagtseieren i TRIMTEX-cupen. I D15-16 vant Eira Skaarer Wiklund (Nydalens SK) mens Martine Arntzen Haug (Østmarka OK) ikke helt hadde dagen. Dermed sikret Eira seg sammenlagtseieren i TRIMTEX-cupen. I H13-14 vant Karl Oraug Rygh (IL Koll) og han sikret seg dermed også sammenlagtseieren i TRIMTEX-cupen. I H15-16 vant Jonas Fenne Ingierd (Bækkelagets SK) sog også sikret seg sammenlagtseieren i TRIMTEX-cupen.

Årets suverene spurtkonge var Max Skjerpen Huseby (Nydalens SK). Kampen om årets spurtdronning var atskillig jevnere. Helle S. Boldingh Debernard (Nydalens SK) vant med kun tre poeng foran Synne Utseth Bøhlerengen (Oppsal orientering).

Etter premieutdeling på arena for Nydalten og TRIMTEX-cupen sammenlagt, med utdeling av gavekort fra TRIMTEX, dro ungdommene til «Fangene på fortet» for problemløsing og sosialt samvær.