OPPDATERT: BILDER FRA BISLETT 24-TIMERS
(BILDER LEGGES TIL FORTLØPENDE HELE DØGNET)

Lørdag kl 10:00 starter et av Norges og verdens mest spesielle ultraløp, på den unike innendørsbanen under Bislett's tribuner. 24-timersløp, som det her er snakk om, løpes gjerne utendørs - og eventuelle løp på innendørsbaner går jo på mye mye kortere baner. Runden på Bislett er 546,5 meter, som løpes så mange ganger man orker i 24 timer, noe som for de beste betyr bortimot 500 runder! 

Like mange ganger som de løper runder, kommer de forbi servicesonen med mat/drikke (Norges lengste julebord), og like mange ganger passerer de speaker og DJ  Henning Lauridsen som sørger for god stemning hele døgnet - kanskje litt for god også for enkelte.

Avisa Oslo Bislett 24 på 1-2-3.jpgBislett 24-timers forklart på 1-2-3
Publisert AvisaOslo 22.11.23 12:44

Nedenfor er det linker til alt om Bislett 24-timers 2023, ikke minst til hvordan du kan følge løpet via live resultatservice og via 24-timers TV-sending. Du finner også linker til å sende hilsninger til løperne og å sende inn musikkønsker, og mye mer.

Kondis.no: Fem dager igjen til "Norges lengste julebord" 
(forhåndsomtale med favoritt-tips og norske bestenoteringer senior/alderklasser mv.)

Avisa Oslo vignett.jpg

 

NB: Intervjuer og tilleggsinnslag vises bare på sendingen via ao.no

Send hilsen til løperne via e-post til speaker: hlaurid@gmail.com (fra lørdag kl 10:00)
Send hilsen til løperne via e-post til ao.no: video@ao.no    

B24 toppliste spotify.jpg

Nedenfor er lenker til alle spillelister (Spotify) der man kan legge til sanger og musikkønsker på verdens mest berømte 24-timers løp: Bislett24.
Les mer om speaker /DJ Hennings spillelister her: Bislett 24 spillelister

Musikk kan legges til i en av spillelistene under som tilbyr musikk til enhver smak (velg riktig liste): 

Henning Lauridsen.jpgHenning Lauridsen kobler av fra hverdagen som direktør i Norsk Eiendom med å være underholdende speaker og DJ  på Bislett 24-timers. (Foto: Bjørn Hytjanstorp 2019)

Langs_julebordet_1280_AZ3T1036.jpgNorges lengste julebord. Både på grunn av løpets varighet - og på grunnav det 160 meter lange mat/drikkebordet. (Foto: Kjell Vigestad/Kondis)