Hannover Marathon gikk under fine værforhold, og tyske Amanal Petros forbedra løyperekorden da han vant på 2.07.02. Den gamle rekorden tilhørte sørafrikanske Lusapho April som løp på 2.08.32 i 2013. Petros er tysk rekordholder på maraton, og han var nå 35 sekunder bak den og sin egen pers. På andre- og tredjeplass kom to kenyanere, Denis Chirchir og Frederick Kibii som løp på henholdsvis 2.07.17 og 2.08.09.

Beste - og eneste - nordmann var Ole Christian Lien som ble nummer 40 med 2.40.22. Det holdt til en andreplass i 45-årsklassen, og Lien oppsummerte løpet sitt slik på Strava:

"PB med 3 min særdeles fornøyd! Strålende forhold og arrangement! Hadde en drøm om (sub) 2:40, men velger å være snill og definere det som (stort sett) oppnådd 🙃 Nr. 48 i løpet, nr. 2 i klassen."

Kvinneklassen ble vunnet av Matea Parlov Kostro fra Kroatia. Hun tok sølv på maratondistansen i EM i München i fjor sommer, og nå satte hun pers og forbedra også løyperekorden til 2.25.45. Den gamle var på 2.26.15 og ble satt av kenyanske Rachel Mutgaa for fire år siden. Nå ble det kenyansk andreplass til Pauline Thitu med 2.29.25 og meksikansk tredjeplass til Risper Gesabwa som også kom seg i mål under 2.30.

Ingen norske kvinner løp de 42,2 kilometerne, men Wiebke Gjendal ble nummer 206 på halvmaraton med 1.51.45. Beste norske plassering på halvmaraton hadde Halvor Haukeli som med 1.20.14 ble nummer 69. Det var han – ifølge Strava-oppdateringen – i alle fall delvis fornøyd med:

"Fornøyd med å ha klart c-målet som var pers. Får jobbe videre mot b-målet (under 1. 20) og a-målet (under Rune S. Sandnes' 1.19.01)."

Tre andre norske menn løp halvmaraton, og vi fant også ei norsk kvinne på 10 km. I alt fullførte 1681 maraton, 5390 løp halvmaraton, mens 2307 tok seg til mål på 10 kilometeren. I tillegg var det også gå- og rullestolklasser.