Den gamle persen til Andreas Roth var på 1.51,07, og nå tok han likegodt og sprengte 1.50-grensa ved å løpe på 1.49,84. Det holdt til klar seier i det sterke feltet på Bislett der det var innlagt KM for Oslo og Akershus i det nasjonale stevnet.

Eivind Jensen fra Steinkjer tok andreplassen med 1.51,51. I alt løp fem mann under 1.54 og tolv under 2 blank.

På damesida var det glisnere med bare to løpere på plass. Maria Robertsen fra Moss var best på 2.32,19.

På 5000 meteren for menn stod Gular-løperen Marius Vedvik fram som en ener. Han var knappe 5 sekunder bak persen da han vant på 14.19,48. Også Rolf Steier og Kristian Monsen løp under 15 minutter, og for Monsens del skjedde det for første gang.

Vi legger også merke til at Helge Dolsvåg stilte opp og løp på 16.13,08. Det er et stykke bak persen på 13.53,87, men så hører det også med til  historien at KIF-løperen fyller 51 år om bare få uker.