Aprilsnarr.jpgSorry, denne saken var naturligvis bare tull på 1. april:


Den franske løpeskoprodusenten HOKA ONE ONE har lært oss å tenke løpesko og fjellstøvler på en helt ny måte. 

Historien bak HOKA er fascinerende. Ultraløperne Jean-Luc Diard og Nicolas Mermoud testet det meste av aktuelle terrengsko uten å finne drømmeskoen. De var ikke fornøyde med dempingen og komforten som skoene ga på hardt og steinete underlag. Dermed startet de utviklingen av en sko som lot dem løpe lengre med mindre belastning på føttene – uansett hvilket underlag man løp på.

Maksimalisme
Nå leder fabrikken an i utviklingen av maksimalistiske løpesko i alle vektklasser. Med den ekstra beskyttelsen og effektive dempingen som den tykke sålen gir, kan de aller fleste typer løpere nå lange ut oftere og lenger med mindre belastning. For personer med belastningsskader og for tyngre løpere kan HOKA gi en helt ny hverdag, uansett om man står, går eller løper.
 

Årets nyhet: Motbakkesko for løping på flatt underlag


HOKA ONE ONE Clifton 4
Bestselgeren kommer nå med oppdateringer. Clifton 4 er en fantastisk lettvektssko med svært god demping. Det er en svært allsidig modell for alle typer løpere - lett nok til raske økter og gateløp, tilstrekkelig demping til mengdetrening. HOKAs berømte geometri som nå er oppgradert for å gi støtdemping og beskyttelse som varer lenger . Vekt: Dame 209 gram (38), herre 254 gram (42)

Men, det beste av alt er at skoen i løpet av sommeren kommer med en helt spesiell motbakkesåle som muliggjør trening til kuperte løp selv om du løper på flat vei. Skoen har fått betegnelsen HOKA ONE ONE Clifton 4 Uphill. Den er en del tyngre enn grunnmodellen, dame 259 gram (str 38) og herre 314 gram (str 42). 

Kondis får skoen til testing i løpet av mai måned, ta gjerne kontakt på kondis@kondis.no dersom du vil være en av tre prøveløpere som prøveløper skoen sammen med vår produktspesialist Bjørn Johannessen.

Motbakkesko_Hoka.pngDen nye HOKA ONE ONE Clifton 4 Uphill som lanseres her i Norge til sommeren.