Med 24 menn, 4 damer og 8 barn ble det 36 deltakere totalt i årets høstløp mot 32 i tilsvarende løp i fjor.

Litt vind fra sør gjorde at forholdene ikke var helt perfekte med tanke på tider, og det ble heller ingen nye rekorder i kveld. Dog satte flere fine personlige rekorder, og kveldena vinner blant menn perset med nær et halvt minutt. Morten Buchholdt vant på 31.26 etter at han hadde følge med Martin Grønvold til en motbakke halveis. Der takket han for følget og løp deretter alene i front.

Sverre Grønvold hentet inn broren mot mål, men eldstemann hadde litt igjen til en spurt og sikret sølvet foran Sverre på bronseplass. Sverre perset med 40 sek og viser stadig fremgang. Thomas Kort debuterte på en flott tid, og ikke minst de to 14-åringene Amerillo og Petter Skjold som løp knallbra. Sistnevnte perset med et minutt til 36.45.

Av damene var debutant Ingunn Andreassen solid og holdt jevn fin fart til 38.16. Elin Grete Budal og Elin Gustu er to positive løpsglade damer som har deltatt nesten hver gang som besatte de to siste plassene på pallen for damene.

Mange ungdommer fra Atna oppvekstsenter skapt liv og røre både i løpet og på stadion. Arrangøren Atna IL gjennomførte et perfekt løp, og med saft og frukt som premie etter målgang var alle godt fornøyd med kvelden. (Tekst: Bjørn Grønvold)