De entusiastiske løperne i Fjellgeitene kjører nå opp igjen med BlåmansLøpene slik de har pleid å gjøre hver eneste høst de siste årene. Det blir her 3 løp som alle går i retning Blåmanen men som har ulik trasé og startsted. Arrangøren lover at dette er ulike veier opp gjennom Bergens fineste natur.

Hvert arrangement er individuelle løp, men alle løpene summeres også sammen i et eget sammenlagtresultat.

Løpene har en egen trimklasse.

Det er 3 løp i årets BlåmansLøp:

Løp 1 – Sandviksbatteriet:
Lørdag 19. oktober
Start ved «Damen» - statuen som står der veien fra Vareggs klubbhus går over i Fjellveien. Deretter går løypen opp den nylig restaurerte Permisjonsstien opp til Sandviksbatteriet og videre langs Storevatnet og over Rundemanen og i mål ved Tindevatnet.

Løp 2 – Tippetue
Lørdag 2. november
Start fra Fjellveien, «Hesten trenger kvile» og svingene opp Tippetue. Videre inn Halfdan Griegsvei, lysløypen og opp «Donald Ducken», opp Rundemansveien og i mål ved Tindevatnet.

Løp 3 – Fjellhytten
Lørdag 16. november
Her følger løypen Fjellveien og opp Fløysvingene til den runder Fløysletten, deretter mot Skomakerdiket og inn på stien opp til Fjellhytten og sti/vei opp til Blåmanen og mål samme sted som de to foregående løpene.
 

Les mer om Blåmansløpene og påmeldingen her

kvartett kvinner.jpg
Her er en kvartett med noen av de beste Vareggløperne i fjor: Kristine Fjellanger, Eli Anne Dvergsdal, Hilde Fenne og Christina Ellefsen Hopland.

Starten.jpg
Startstedet "Damen" (som er en statue).