Arrangøren melder om at det er flere påmeldte til både Minneløpet og HalvHauern enn tilfellet har vært de fire siste årene. Dermed går det mot deltagerrekord i Hauern som arrangeres førstkommende lørdag. 

Flotte forhold i marka gjør at mange har fått testet skiene skikkelig i vinter og selv med litt mildvær den siste tiden lover arrangøren at det bli knallforhold i årets 100-årsmarkering av OL-gullene Thorleif Haug tok med hjem fra Chamonix i 1924.

Les også:
Det er 100 år siden Thorleif Haug gjorde rent bord i Chamonix

Påmeldingen på nett er åpen fram til kl. 12.00 (midt på dagen) torsdag 1. februar

Påmleding kan gjøres HER.

– Marsjen og FamilieHauern uten tidtaking er også en gyllen mulighet til å delta i jubileumsrennet for de som ikke er interessert i konkurransejaget, skriver arrangøren.

– Bruk dagen til å nyte hele den flotte runden i nypreppa spor gjennom indrefileten av Drammensmarka/Finnemarka. Med flere drikkestasjoner og god service underveis, varm lapskaus og Vørterøl i mål og en flott spesialdesignet deltagerpremie som minne lover vi deg en nydelig skitur.

Hauerntrippelen

Thorleif Haugs Minneløp inngår i Hauerntrippelen som ble innført i 2018. Nå i 2024 omfatter trippelen følgende tre arrangement:
Minneløpet (Hauern) lørdag 3. februar
Hauernrittet lørdag 1. juni
Hauernløpet lørdag 21. september

All informasjon og påmelding finner du på Hauern.no.

Fredrik_Larsen_Svanholm.jpg
Fredrik Larsen Svanholm i Thorleif Haugs Minneløp 2019.