Det var ikke den store deltakelsen i lørdagens løp da arrangement kolliderte med en stor fotballturnering i nærheten. Det kom også noen kraftige regnbyger før start, noe som trolig holdt flere potensielle deltakere hjemme. Det var oppholdsvær under løpet og temperaturen lå på 15-16 grader.

Løypen rundt Lerstadvatnet er kupert og går på variert underlag, fra grus og sti til asfalt. En runde rundt vatnet utgjør 1,6 km. Skolegården til Lerstad Skole er arena for start og mål.

Marius Remøy, Herøy Dykkerklubb vant 5 km på tiden 19.13. Arve Romslo Schistad, Ålesund vant spurtduellen mot Janne Elin Vatnaland, Ålesund. Arve fikk tiden 19.43 og Janne blei klokket inn til 19.46.

10 km blei vunnet av Petter Gustavsson Tafjord, Skodje på tiden 41.02. Hilmar Kråkenes, Velledalen IL tok andreplassen med tiden 45.31. Beste kvinne blei Silje Thalberg, Ålesund på tiden 55.43.

Bedriftsidretten sine løp tar nå pause, så da er det Oktobermila som blir neste løp i Ålesund. I november starter Vinterkarusellen med fem løp gjennom vinteren.

Se flere bilder

Alle resultat

Bildene er tatt av Helge Fuglseth og Sigbjørn Anton Lerstad

Starten
Marius Remøy har tatt føringen ut fra start i det som var felles start for 5 og 10 km

Start_nest_tetVidere fra starten ser vi Petter Gustavsson Tafjord (1011), Nicolas Berg (1035) og Janne Elin Vatnaland (1027)

Arve_Romslo_Schistad
Arve Romslo Schistad blir nest beste løper på 5 km

Vinner_Janne_Elin_VatnalandJanne Elin Vatnaland blir beste kvinne på 5 km og totalt nr. 3

Emma_Olivie_Sandvik_Aarsaether
Emma Olivie Sandvik Aarsæther blir nest beste jente på 5 km

Ingrid_Stene_Antonsen
Ingrid Stene Antonsen blir tredje beste kvinne på 5 km

Vinner_Petter_Gustavsson_Tafjord
Petter Gustavsson Tafjord vinner 10 km-distansen

Vestnes, KraakevikHilmar Kråkenes (1026) blir nest beste løper på 10 km. Startnummer 1040 er Stig Vestnes som også sprang 10 km

10km_Siri_ThalbergSiri Thalberg blir beste kvinne på 10 km

Vinnerne_5kmDe to beste på 5 km, Marius Remøy og Janne Elin Vatnaland

Vinneren_10kmVinneren på10 km, Petter Gustavsson Tafjord blir flankert av Monica Giskeødegård Isaksen. Monica er sjef for Ålesund Maraton og alle løpene som Bedriftsidretten arranger i Ålesund. Stor takk til henne!