Didrik Harmansen klarte en 13. plass i årets UTMB, som hadde et meget sterkt startfelt, på tiden 22.12.18. Hallvard Schøljberg tok 28.plass på 23.48.15 og tok også en sjetteplass i yngste veteranklasse. Ninette Banoun vant klasse V2F og ble nr. 32 av kvinnene totalt med 34.57.16 og nr. 352 totalt av de 2583 løperne! Bjørn Andre Bolsøy, Riska Trail Runners  fikk 28.07.52 og ble nr. 83 totalt og nr. 19 i yngste veteranklasse.

Vant årets løp gjorde franske François D'haene på 19.01.32 foran spanske Killian Jornet Burgada på 19.16.38 og amerikanske Tim Tollefson 19.53.00

Raskeste kvinne var spanske Núria Picas med 25.46.43 under tre minutter før sveitsiske Andrea Huser på 25.49.18. Tredjeplass tok franske Christelle Bard på 26.39.03.

Didrik Hermansen jubler med barna  Foto: Fredrik Ölmqvist

Didrik Hermansen til Fredrik Ölmqvist etter løpet:

Hermansen var godt fornøyd med 13. plassen og med et velberegnet løp og en god plassering i forhold til det ekstremt sterke startfeltet. Hans tid var 22:12:18, dvs. drøye. tre timer etter Francois d'Haes vinnertid på 19:01:32. Kilian Jornet kom andreålass på 19:16:38.

Didrik sier at han ikke hadde noen direkte vanskeligheter under løpet, det meste gikk etter planen. Det var imidlertid veldig kaldt og vind, samt regn, snø og tåke. Det var vanskelig å spise fordi hendene var så kalde. Det faktum at han tok igjen et par løpere på slutten var fordi han fortsatte å holde en jevn fart mens andre ikke klarte å opprettholde tempoet.

Hermansen kunne ikke få fullrost arrangementet nok og sa at løpet innehar en unik posisjon blant verdens ultraløp.