Alle foto: Toril Blakkisrud

Det var 137 deltakere med smått og stort i 2. løp i Langtrampen i Nannestad. Det ble satt mange personlige rekorder i det fine løpsværet, men den noe lave deltakelsen skyldes nok at sommerferien hadde startet for mange (siste skoledag).

Dette er den 39. utgave av Langtrampen, som opprinnelig startet som en rel langdistansekarusell med løyper fra 9 til 30 likometer, men som etter hvert har utviklet seg til en mer tradisjonell løpskarusell med kortere løyper.

I karusellens 1. og 3. løp kan deltagerne velge den lengste løypa på 11 kilometer, mens man i 2. og 4. løp kun kan velge mellom 2 km eller 5,6 km. I tillegg kommer ulike distanser i barnekarusellen.

I 5,6 km runden (Preståsrunden) var det ingen konkurranse om seieren. Erik Forbord fra Militær Femkamp var helt suveren. Han har selv løyperekorden på denne runden (satt i 2017 på tiden 18:23). Nå fikk han tiden 18:50. Et veldig bra løp med tanke på at Erik har vært en del skadet det siste året. Hanna Hansen fra Bjerke IL var raskest i kvinne-/jenteklassen med tiden 22:50.

Vi registrerer at arrangøren sorterer tider for barn på 2 km, noe som er feil iht til friidrettens retningslinjer, så vi nøyer oss med å si at det var veldig mange spreke ungdommer med i denne løypa.

IMG_4306_Alette_S_Sandholt.JPG12-åringen Alette Sandholt Hansen ble nummer tre i jente-/kvinneklassen.

IMG_4301_Martin_Andre_Enebakk_Odd_Blakkisrud.JPG
Martin Andre Enebakk, sprek 12-åring på 8. plass totalt, sammen med løpsleder Odd Blakkisrud.

IMG_4304_Asif_Mahmood_foran_Jørgen_Synnestvedt.JPGAsif Mahmood spurtbeseirer Jørgen Synnestvedt.

IMG_4309_FRank_Antonsen.JPG
Frank Antonsen  løper inn til 3. plass i M65-69.

IMG_4313_May-Rita_Dahl.JPG
May-Rita Dahl vant K60-64.

IMG_4315_Einar_Luktvassli.JPG
Einar Luktvassli ble nummer 5 i den største klassen på 5,6 km; M65-59.

IMG_4319_Egil_BJerke.JPG
Egil Bjerke (M75-79) er en av tre løpere som har deltatt i alle de 39 årgangene av Langtrampen. Her heies han inn av løpsleder Blakkisrud.