Nipkollen Challenge Halvmaraton (eg. 25,5,km) i Nannestad gikk av stabelen søndag 2. juni. Dette var tredje gangen det krevende løpet ble arrangert. I år var det 33 deltakere som stod på startstreken.

- Dette er rekord for oss selv om vi var litt uheldig med noe sykdom og Champions League finalen som gikk av stabelen dagen før, sier løpsleder Kristian Fagerhus.

Start og mål var i år flyttet til Maura idrettshall, noe som gjorde løypa 1 km kortere enn tidligere år. Det var stor bredde på årets startfelt, der både eliteløpere, trimmere hadde tatt turen til Maura - og ikke minst en sporty kjendis fra 71 grader nord.

Robin_Pay.jpg
71 grader nord-kjendis Robin Pay kom på en sterk 4. plass. (Arrangørfoto)

- Været var med oss denne gangen og med nesten optimale forhold klarte 10 løpere å komme under 2.30 på den 25,5 km lange løypa og ny bestetid ble satt av Erik Forbord med tiden 2.05, sier Fagerhus. Brenne vant med hele 12 minutters margin til Mads Blomfeldt på 2. plass.

Kvinneklassen ble vunnet av Hilde Gudem foran Ingvild Skorpen.

Mads_Blomfeldt.jpg
Mads Blomfeldt fra Bøler IF kom på 2. plass. (Arrangørfoto)

Hilde_Gyudem.jpg
Hilde Gudem vant kvinneklassen. (Arrangørfoto)

Resultater:

Skjermbilde 2019-06-27 kl. 21.34.55.png

 

NC er en ny organisasjon, som jobber for å fremme treningsglede for alle. Overskuddet skal går til barne - og ungdomsidretten i lokalmiljøet. Vi håper at vi i samarbeid med Kondis.no og andre i miljøet kan skape enda større engasjement og gi flere deltakere en god opplevelse i flotte omgivelser. NC ønsker å rette en stor takk til alle frivillige funksjonærer som bidro under arrangementet og våre samarbeidspartnere som har sponset med premier.


Neste løp: Nipkollen Challenge motbakkeløp arrangeres 7 september 
Se mer på hjemmesiden til Nipkollen Challenge


Kenneth_Antonsen.jpgKenneth Antonsen i SK Rye har blogget om løpet:
Nipkollen Challenge 2019 Beste løpeopplevelse noensinne
 

(Arrangørfoto)