Regjeringen kom i dag med nye oppfordringer og regler med tanke på oppblomstringen av Covid19. Det gir også en ny bølge av avlyste løp, og så langt i dag har vi regstrert at kveldens løp i Åsanekarusellen og lørdagens "3-sjøersløper" er avlyst. 

Det er selvsagt kjedelig, men forståelig. Nå får vi bare håpe at alle i samfunnet gjør sin del av jobben med å begrense smitten, slik at vi igjen kan å normale tilstander - også på løpsfronten.
 
Hold dere hjemme, ha minst mulig sosial kontakt:
 
 

Åsane løpskarusell

Oppdatering på facebook:
Vi følger myndighetene sine anbefalinger om å ikke samle mange personer og derfor avlyser vi løpskarusellen i kveld
 

3-sjøersløpet

Oppdatering på facebook:
Kjære følgere av 3-Sjøersløpet
Regjeringen kom i dag med en klar oppfordring til oss alle, til å holde oss mest mulig hjemme, og til å begrense sosial kontakt og fritidsreiser mest mulig, i de neste ukene. Dette for å hindre å hindre at vi kommer i en situasjon med ukontrollert smittespredning i samfunnet. Etter dette finner vi det ikke riktig at vi skal gjennomføre årets løp. Det er derfor med tungt hjerte vi har besluttet å avlyse årets løp. Men hensynet til helsen til deltagere, frivillige og alle involverte kommer i første rekke - ingen skal bli syke i forbindelse med 3-Sjøersløpet.
 
Mye arbeid er lagt ned i planleggingen, og mange har gledet seg til løpet. Vi håper allikevel at alle har forståelse for vår avgjørelse. Bli med på å hindre at smitten sprer seg ukontrollert de neste ukene. Sammen kan vi få det til. Vi håper å se dere alle igjen til neste års løp. Som vanlig blir det første lørdag i november; huk denne av allerede nå og ha løpet som årets treningsmål.