Det var for 6. gang at den entusiastiske ildsjelen Patricia Flataker arrangerte «Fakkeltoget på Løvstakken».  Med hodelykter og gode sko klarte alle å komme seg til toppen av Løvstakken i mørket. Været var stille og velegnet, kun litt is i løypen kunne være utfordrende.

Med start fra Laksevågsiden ved Solheimsviken gikk det i mørket en jevn strøm av turgåere oppover mot Løvstakken. Her var det også mange barn som fikk med seg en både spennende og magisk stemning oppover mot toppen mens lysene fra byen skinte langt der nede. Her var det utdeling av medaljer til alle deltakere før det ble startet et fyrverkeri på flaten rett nedenfor toppen slik at alle fikk en panoramautsikt til både fyrverkeriet og Bergen sett ovenfra i mørket.

Arrangementet var helt i toppklasse, løypen var godt merket, alle fikk T-skjorter og medaljer, fakler til dem som ønsket det, og etterpå var det pepperkaker og gløgg på Magic Hotel Solheimsviken.

Overskuddet av arrangementet går til Kreftforeningen. Formålet er å stimulere til fysisk aktivitet og å gjøre folk kjent med Løvstakken. Og ikke minst at det skal være en veldig sosial opplevelse som bringer folk sammen.

3J6A0037.jpgPatricia Flataker er drivkraften bak "Fakkeltoget på Løvstakken". Her er er hun sammen med Liv Rolland (til venstre) som deler ut medaljer på toppen.