Medalje.pngKondis har fulgt utviklingen med de mange virtuelle løpene med stor interesse. Vi har også vært involvert i noen virtuelle løp og ser at dette kan være et veldig interessant trenings- og konkurransealternativ også den dagen korona-restriksjonene er et tilbakelagt stadium.

- Ønsket vårt er at dette skal bidra til treningsglede og motivere enda flere til å trene mot et eget personlig mål, sier løpsleder og daglig leder i Kondis, Marianne Røhme.

- Det har også vært viktig under planleggingen av Kondisløpet at det skal være enkelt å være med og at løpene skal kunne løpes hvor som helst, sier Røhme.

Flere løp ...
Nå er det tre løp i juni som annonseres, men Kondisløpet kommer med flere virtuelle løp senere. Følg med på kondis.no/kondisloepet

PÅMELDING

Det er enkelt å være med, løpene kan du løpe hvor som helst.

De eneste kravene som stilles er at løypa er lang nok og enten er en rundløype eller fram- og tilbakeløping i samme løype om en deltar i konkurranseklassen.  Det er totaltiden som gjelder, inkludert evt stopp underveis, som i vanlige konkurranser. Det stilles ikke slike krav i trimklasse uten tidtaking.

Systemet er basert på tillit og det kreves ingen bevis på prestasjonen.

Du melder deg på i vårt påmeldingssystem (se link ovenfor) og registrerer resultatene dine selv, enten manuelt eller ved å overføre økta fra apper eller klokker.

Vi oppfordrer medlemmer til å melde seg på for "Team Kondis" - skriv dette i feltet for "Lag".
Det er egne uttrekkspremier for de som er påmeldt for "Team Kondis"

Premie til beste mann og kvinne totalt.
Uttrekkspremier der hver deltagelse* gir et lodd i potten.
Flott deltakermedalje til de som deltar i alle tre månedens løp.
Det er mulighet til å skrive ut diplom etter løpet.

* Når du er påmeldt et løp/distanse kan du løpe så mange ganger du vil i den perioden løpet pågår. Hver gang du legger inn resultater får du et nytt lodd i trekningen om uttrekkspremier. Kun den beste tiden vises i resultatlista.

Priser for enkeltløp under 21 km: 157 kroner (197 kroner for ikke-medlemmer)
Priser for enkeltløp fra 21 km og oppover: 157 kroner (237 kroner for ikke-medlemmer)

Vi følger Kondis sin anbefalte klasseinndeling i konkurranseklassene (likt for kvinner og menn): 11 år, 12 år, 13 år, 14 - 15 år, 16 - 17 år, 18 - 19 år, 20 - 22 år, 23 - 39 år, 40 - 44 år, deretter 5-årsklasser så lenge det er deltakere.

I forbindelse med påmeldingen kan du også kjøpe løpets t-skjorte i månedens utgave, seks valgfrie farger.