Tor-Eivind Frøen, FIK Orion vant Gå-Joggen i Stavåsen onsdag kveld på 19.39, to sekunder foran "hjemmeløperen" Ulf Erik Strand, Strandbygda IL og med ytterligere to sekunders margin til Reinert A Rinvold, Veldre. Også Rune Thomassen kom inn under 20 minutter på den knapt 5,5 km lange løypa som er identisk med runden som blir brukt i Elverum-trimmen hver mandag .

På 3 km var det bare Veldre-veteranen Einar Behrns som med åtte sekunders margin holdt unna for Mjøsski-jenta Helene Mørkved Glorud som har fått det for vane å være først i mål av jentene i Gå-Joggen.

Til tross for forestående langhelg valgte 20 aktive og 71 mosjonister å lade opp til nasjonaldagen med en forfriskende trimtur i både regn og sol. Antallet er en liten økning fra 80 i tilsvarende karusell-løp i fjor.

Bildet: 15 sekunder skilte de fire beste etter 5,5 km på fine furunålstier i Stavåsen. Fra høyre ut fra start på Strandbygda Skistadion: Tor-Eivind Frøen, Reinert A. Rinvold, Ulf Erik Strand og Rune Thomassen.

Samleside for Gå-Joggen
SE ALBUM MED 25 BILDER FRA STAVÅSRUNDEN, OG 18 BILDER UNDER RESULTATENE!

M 70-74 år:  1 Bjørn Tvedt  Veldre Friidrett 23.25

Geir Arne Fremstad , Frode Løberg og Einar Behrns legger av gårde.

Veldre-veteranene Oddbjørg Haakensveen og Bjørn Tvedt ble bløte i håret etter at ei real regnskur kjølet ned løperne under oppvarminga.

Skistadion i Stavåsen er også arana for sykkelskolen som JH Sykkel og Elverum SK samarbeider om hver onsdag.

Einar Behrns var førstemann mot mål.

Helen Mørkved Glorud startet med regnjakke og sluttet med aftensol i Stavåsen.

Nils Erik Grønseth i elegant stil Elverum.

Helge Kartomten mot mål på 3 km.

Oddbjørg Haakensveen holdt unna for Jon S. Kielland.

Stilstudie av Aasta Sørensen Kielland i innspurten.

Tor-Eivind Frøen hadde ikke seieren i sikte før helt mot slutten av løpet.

Ulf Erik Strand satte årsbeste i sin faste testrunde og tok 2. plassen foran Reinert A Rinvold som var i føringen tidlig i løpet.

Rune Thomassen mot kveldsola og 4. plassen.

Det er bjørn i Elverum-skogene - i alle fall to, nemlig Tvedt og Bakkelund.

Geir Arne Fremstad griner litt på nesen i spurten, men neppe på grunn av egen innsats.

Edvin Elisenberg hadde kveldens beste taktomslag og "parkerte" Frode Løberg i den siste bakken.

Eks-elverumsing Henning Holter Christensen på kjente stier.

Ronny Bohrmann langer ut mot mål.

Arrangør-staben (i tillegg til undertegnede) i Stavåsrunden, det eneste løpet i Gå-Joggen på østsida av Glomma. Fra venstre: Ole Peter Bergaust, Marie Lovise Svevad, Margrethe Bergaust og Knut Ivar Aasen.