Onsdag 3. mai ble årets første løp i Lommedalen Løpskarusell arrangert. Det var 22 løpere og 3 bikkjer som deltok. Start og mål var på Anna Krefting skole. Det var helt gratis å delta i løpet. Løypa var på 5,5 km og gikk opp i terrenget bak skolen. Det var mye stiløping og flotte utsiktspunkt underveis. 

– Vinteren hadde ikke helt sluppet taket, så terrengløpet kunne friste med varierende og krevende terreng - asfalt, snø, gjørme, is, tørr sti, våt sti. I det hele tatt noe for enhver smak, rapporterer Kjetil Røine i arrangementskomiteen i "Aktiv i Lommedalen".

I tillegg til Løpskarusellen står komiteen også bak løpet Lommedalen Rundt som i år arrangeres 28. oktober. 

– I onsdagens karuselløp fikk Pål Konradsen fart på fotballbeina sine allerede fra start og kom først i mål på tiden 25:54. Trygve Haug fulgte såpass tett hele veien at han kunne få vinneren på rett spor igjen da Pål løp feil. God sportsånd! Resten av gjengen - barn og voksne, både med og uten bikkje - kom i mål etterhvert, forteller Røine. 

– Alle syntes det var en tøff løype på 5,5 km, noe vi selvsagt er enig i. Det er ikke lett å få til en flat terrengløype her i Lommedalen, tilføyer han. 

Arrangementskomiteen beklager ellers mangel på saft ved målgang, men lover at dette skal være på plass til neste gang. 

Neste gang, altså løp nummer 2 i karusellen. blir for øvrig onsdag 31. mai. Da med start og mål på Burud P-plass. Nederst i artikkelen finner du øvrige datoer i årets karusell. 

Resultater Lommedalen Løpskarusell
1. løp - 3. mai 2023

resultater-lommedalen-lopskarusell-lop1.jpg

sno-og-vann.jpg
Det lå fremdeles litt snø igjen i terrenget da første løp i Lommedalen Løpskarusell ble arrangert. 

401.jpg
Kjetil Molund. 

402.jpg
Espen Strengelsrud. 

413.jpg
Selma Rossvoll. 

405.jpg
Gerd Løwe Vedvik fornøyd med å ha fullført. 

424-427.jpg
Både to- og firbeinte deltok i Lommedalen Løpskarusell. 

Datoer for Lommedalen Løpskarusell 2023
lommedalen-lopskarusell.jpg