Det hele startet for 21 år siden og har siden rullet avgårde med 4-6 nattløp hver høst, cupen er nå inne i sin 22. sesong og onsdag ble løp nr 100 arrangert. Denne gangen fra Fossumbanen i Bærum, dessverre sørget nyhogst for at løypene ble av det mer rufstete slaget. Her var det viktig å finne den lureste trassene mellom kvist og kvast, så rett på veilvalg var ikke alltid så lurt.

Cupen har 5 klasser alt etter hvor langt en vil løpe i finalen, hvor en velger mellom 15, 10 og 6 km + en rekruttløype.

Legendar-klassen ble vunnet av Håkon Raadal Bjørlo, NTNUI foran Rasmus Rørholt Theisen Nydalen, mens Kari-klassen ble vunnet av  Tyrvings Mathilde Rundhaug foran Kaja Winsnes Nordhagen, Ås-NMBU Orientering.

I Ola-klassen var det  Nydalens Teodor Mo Hjelseth, som tok en komfortabel seier, og Nydalens toppet også Lokal-klassen med 4 løpere i toppen her var Even Angell-Pettersen nr 1.

Boye Wangensteen, Lillomarka OL, vant rekruttklassen foran Nydalens Alma Rygh Holten og Andreas N Aspelund.