Det nye fjelløpet startet lørdag 10. juli kl 09.00 og varte utover søndagen. Historien til løpet er spesiell og man kan lese mer om den her: Historia bak fjelløpet Hornindal rundt

Oppdatert 13.7: Stiboltens blogg Norges tøffeste fjelløp!

Thomas Andersen i klassen 30-39 år som ledet hele veien vant helt løp med den imponerende tiden 10 timer 42 minutt og 25 sekund. Ivar Haugen fra langrenn.com BIL tok andre plassen 23 minutter bak Thomas med tiden 11:05:05 mens tredje plassen gikk til Jon Harald Berge som fikk tiden 13:33:06

Dameklassen ble vunnet av Eline Fannemel som også ble eneste dame som fullførte helt løp. Eline fikk tidlig i løpet problemer med et kne men fullførte likevel på imponerende vis.

På den halve distansen vant Einar Fannemel, Hornindal, herreklassen og Ingvill Flo, Stryn, dameklassen. Fannemel si tid ble 5 timer 09 minutt og 58 sekund, og Flo fikk tiden 7 timer 59 minutt og 56 sekund.

Men dette bør på ingen måte skremme noen fra å stille til start neste år. Hornindal Rundt er ikke reservert for villmenn. Med grundig planlegging kan vanlige mosjonister gjennomføre løpet.

Arrangøren fortjener mye skryt for planlegging og gjennomføringen av løpet.

Dette er et fjelløp som har kommet for å bli!

Resultater:

Endelig resultatliste:

og alle mellomtider:

Mellomtider:

For omtale om Hornindal rundt les: Birkebeinar- og longsyklarlauget

Bilder fra løpet og premietudeling helt løp.

Les mer om Hornindal rundt i sunnmørsposten og fjordingen:

011_SMPT1_2_120710.pdf

Fjordingen

Fotograf - Egil Seljeset og Martin Hauge-Nilsen

Bilde fra tidlig i løpet før første post Kjøsahalsen:
Fra venstre startnr 14: Knut Kronstad fra Romerike ultraløperklubb, nr 24:Håvard Myklebust, fjellfotografen.net og nr 18: Rasmus Gausemel fra Hornindal IL.

Bilde fra tidlig i løpet før første post Kjøsahalsen.

Thomas Andersen på post 10 Kupa

Thomas Andersen på Horndøla bru.

Thomas Andersen fyller på med væske på Horndøla bru.

Ivar Haugen forlater Horndøla bru.

Beste mann på halvdistansen: Einar Fannemel med tiden 5 timer 09 minutt og 58 sekund.

Pallen for helt løp. Fra venstre: Ivar Haugen langrenn.com BIL, Thomas Andersen Fana IL,  Jon Harald Berge, Joggen.

Klassevinnere. Fra venstre: Jan Gausemel, 60-69 år, Rasmus Gausemel 20-29 år og Inge Asbjørn Haugen 50-59 år.

Vinnere av helt løp: Eline Fannemel og Thomas Andersen

Eline Fannemel og Anders Elling Kristensen heies i mål.