Det har akkurat blitt avholdt en pressekonferanse med blant andre Jakob Ingebrigtsen i Zurich. Det første spørsmålet fra Steve Cram, som ledet kongferansen, var om hvordan Jakob føler seg.
- Jeg føler meg ganske bra, og bedre enn jeg gjorde før dette løpet i fjor, da jeg kom fra en stor begivenhet i Tokyo. Så jeg bør kanskje sende en takk til Jake (Wightman som slo ham i årets VM red.anm) for det, spøker Ingebrigtsen. Han fortsetter med å si at han fortsatt er sulten på mer og ikke minst på å avslutte sesongen som han ønsker.

Cram spurte også om det var hold i ryktene som sa at Jakob hadde tenkt til å reise tilbake til Norge etter å ha blitt nummer to på 1500 meter i VM, i stedet for å løpe 5000 meter. Ingebrigtsen svarte at det stemmer ikke, men at det selvfølgelig kan være vanskelig å motivere seg etter en nedtur.

Videre ble Jakob spurt om hva som egentlig er favorittdistansen av 1500 meter og 5000 meter, og svaret var ganske klart det førstnevnte. Cram fulgte dermed opp med et spørsmål om han ser noe videre etter disse to distansene. Ingebrigtsen svarte at han absolutt ser seg selv forsøke seg på en rask maraton en gang. - Hvorfor i all verden vil du gjøre det, lød det da umiddelbart fra Cram. - Fordi jeg elsker å løpe, svarte vår mann.


Du kan se Jakobs innslag her