Det var til slutt Jard Bringedal som ble beste norske løper under ultraløpet Montane Dragons Backrace. 6-dagersløpet som går fra helt nord i Wales til Cardifg helt i sør ble avsluttet lørdag. Bringedal startet med en 79. plass etter dag 1. Han avanserte noen plasser da han ble 74. etter dag to. Og til slutt havnet han på 38. plass.

Fredrik Linge Johnsen var lenge beste norske løper, etter at han lå på 10. til 17. plass under de 5 første dagene. Vi ser derimot at han ikke fullførte løpet. Mats Borgen-Johansen løp likt med nevnte Linge Johnsen de to første dagene, men gikk deretter ut av løpet.

Simen Kristoffersen deltok også, men avsluttet etter første dag.

Britiske løpere tok de 10 første plassene, og det var James Nobles som vant. Han tok ledelsen etter dag 5, og holdt den helt ut.