Idyll.jpgIdyll på Kynna. Liv Mette Aasen og Anne Kristine Rossabø passerer under den gamle Kynnbrua. (Foto: Erik Øsmundset)

- Dette er en begynnelse på noe som kan bli større, sa primus motor Asgeir Rustad som ledet samarbeidet mellom arrangørklubbene Solør Sykkelklubb, Våler Kajakklubb, Risberget IL og Risberget Turforening. Kajakklubben hadde ansvaret for etappen på Kynna, sykkelklubben for sykkeldelen og turforeningen for løpedelen. Risberget IL hadde kiosk og lånte ut Kynnbrua-paviljongen som start og målsted.

- Vi kan se for oss en stafettvariant der tre deltakere danner lag og vi må få med flere som ser dette som en fin trimutfordring, mente Rustad, godt fornøyd med gjennomføringen som var knirkefri.
 
- Morsomt arrangement, sa førstemann i mål, Espen Tåsåsen. - Artig konsept, godt merket, fin variasjon i sykkel og løpedelen og ikke så langt, mente mannen som også har fullført det velkjente triatlonet «Ironman» på Hawaii.
 
Været var på arrangørenes side med opphold og fin temperatur. De som deltok, koste seg, var det samstemte uttrykket. Som en av dem sa etter sykkeletappen:

- Dette går bra og det er moro!

Vinnerne.jpg
Historiske: Vinnerne av tidenes første Kynna Triatlon, Liv Mette Asen og Espen Tåsåsen. (Foto: Erik Øsmundset)

Liv Mette Aasen og Asgeir Rustad.jpgPremiert: Arrangementsleder Asgeir Rustad kunne gratulere Liv Mette Aasen med seieren i tidenes første Kynna Triatlon. (Foto: Erik Øsmundset)

Forhåndsomtale
Flere bilder Risberget Turforenings facebookside
 

Resultater Kynna Triatlon 18.09.2022: 

       
Menn:      
1 Espen Tåsåsen   01:46:00
2 Tage Johansen Raufoss og Gjøvik Sykkelklubb 01:53:59
3 Terje Skjæret   01:59:04
       
Kvinner:       
  Liv Mette Aasen   Fullført
  Aud Henny Aasen   Fullført
  Ann Helen Aasen   Fullført
  Marte Fossen   Fullført
  Anne Kristine Rossebø   Fullført