Slåstad IL, i samarbeid med Oppstad IL som medarrangør for løp og Odal SK som medarrangør for sykkel, ønsker absolutt alle hjertelig velkommen til Dølisjøen rundt søndag 29. september. Det er 42. gang løpet arrangeres, og Dølisjøen Rundt holder stand som distriktets mest tradisjonsrike mosjonsløp! Klubbmesterskapet for Odal SK er som vanlig lagt inn i arrangementet.

Den originale Dølisjøen rundt-løypa rundt sjøen er 12 km lang og går på kjerreveier, stier og grusveier rundt idylliske Dølisjøen. Det er en relativt lett løype i vakker natur i skogsterreng med noen motbakker underveis.

Den lange sykkelløypa er 20 km og går på grusveier med innslag av skogsti de siste kilometerne mot mål. Det er noen stigninger og lengre utforkjøringer.

Start_sykkel.jpgRett etter start på fjorårets sykkelritt der vinner Cathrine Andersen har klubbvenninna fra Odal SK, Oda Lohne Aarstad på hjul. (Foto: Dølisjøens facebookside)

Ola Korbøl, Mosvik IL (41:33) og Karoline Næss, Ullensaker/Kisa IL (47:11) var rekordraske til fots rundt Dølisjøen i fjorårets utgave. Sykkelrittet ble den gang vunnet av Odd Erlend Hansen Berg, Solør CK på 38.46 og Cathrine Andersen, Odal SK som klokket inn på 48:59. 

Slåstad IL's nettsider
Dølisjøen Rundt på Facebook

Dølisjøen Rundt på kondis.no: 
Terminliste løp 2019
Terminliste sykkel 2019
Samleside for Dølisjøen Rundt

PÅMELDING OG DELTAKERLISTE