Warandeloop i Tilburg omfatter flere ulike terrengløp som går over en helg og som avsluttes med internasjonale løp med inviterte deltagere fra en rekke europeiske land på søndag. Mange regner løpet, som i år hadde ni norske deltagere i senior-og juniorklassene, som en siste test før EM i terrengløp som tradisjonelt går to uker senere.

Beste norske plassering i årets Warandeloop kom ved Abdullahi Dahir Rabi fra IL Runar som vant junior A-klassen (6 200 m) på 18.56 forran nederlandske Illian Martens på 19.06.

I seniorklassene for menn og kvinner (10 000 m og 8 000 m) kom Senay Fissehatsion og Live Solheimdal på henholdsvis 14. og 13. plass med 30.43 og 28.47. Seniorklassene ble vunnet av nederlandske Mike Foppen på 30.01 og danske Anna Emilie Møller (U23) på 26.48.

I junior A klassen for kvinner (4 300 m) hvor det var tre norske med, kom Mari Roligheten Ruud som beste norske, på 7. plass med 15.23. Sveitsiske Delia Valentina Sclabas vant klassen på 14.10. Av de norske kom også  Julie Mathisen, som løp kort løype (2 400 m), blant de 10 beste med 7.43 og 8. plass drøyt 20 sekunder bak nederlandske Jetske van Kampen som vant med 7.22.