Det har snødd litt i Trysil de siste dagene, men takket være godt vær fredag har det meste tørket opp. Likevel kommer det til å ligge litt snø på toppen av fjellet, så løperne blir bedt om nøye vurdere valg av sko til løpet. 

Værmelding for Tysilfjellet på yr.no

Det vil bli deltakerrekord i årets utgave. Her noen interessante navn som nok alle vil plassere seg høyt opp på resultatlista lørdag. Hvor sterke løpere våre kinesiske venner er, blir selvfølgelig også spennende å se. De er trolig bedre uten ski på beina foreløpig....

Hele deltakerlista (92 påmeldte pr. fredag kveld)
 

Klasse
Fornavn
Etternavn
Klubb / lag
Kvinner
Karen Marie
Håkonsen
Kjellmyra
Kvinner
Anita
Moen
Trysilgutten
Kvinner
Franziska
Skogsholm
Åslia Skilag
Menn 
Sondre
Amdahl
ALTRA / GORE WEAR
Menn
Even Brøndbo
Dahl
FIK Orion / DRIV Trening AS
Menn
Petter
Myhr
FIK Orion/Vallset skiklubb
Menn
Jon Per
Nygaard
Fik Ren-Eng
Menn
Tore
Stengrundet
JORDET
Menn 
Torstein
Vestli
Strandbygda IK
Menn
Magnus
Torp Antonsen
Strandbygda IL
Menn
Tore Ruud
Hofstad
Team ParkettPartner

Publisert 01.10:
Etter et års pause er det igjen klart for et av de aller tøffeste motbakkeløpene på Østlandet når de 800 høydemeterne opp til toppen av Trysilfjellet skal forseres lørdag 6. oktober. 

Den 5. utgaven av Trysil 1132 Motbakkeløp arrangeres av IL Trysilgutten lørdag 6. oktober, selvsagt med start kl. 11.32. Starten går fra gangbrua i Trysil sentrum og mål er på toppen av Trysilfjellet på 1132 moh.    

Det er to klasser for kvinner og menn: Ungdom til og med 16 år og senior fra 17 år og eldre. (Det er ingen trimklasse).

Alle får goodiebag ved uthenting av startnummer, og er du heldig  - eller dyktig - kan du sikre deg løpesko fra Hoka, briller fra Adidas eller gavekort hos Trysilguidene og mye annet. Alle som fullfører får dessuten lue på toppen, noe som kan komme godt med før du tar fatt på nedstigningen.... 

Forhåndspåmeldingen stenger fredag  kl. 20.00. Etteranmelding kan gjøres på Sentrum Sport lørdag mellom kl. 9-11.

Gustav Eriksson, Falun Borlänge Skidklubb satte ny løyperekord med 35:09 i den forrige utgaven som gikk i 2017, og det er også svensk rekordholder i kvinneklassen siden ingen har truet Maria Lundgren, IFK Växjø sin tid fra 2014 på 40:55. Deltakerrekoden er forøvrig fra 2015 da totalt 120 tok turen opp på 1132 med startnummer og 90 stilte i aktive klasser. 

Trysil 1132 motbakkeløpets nettsider
Trysil 1132 Motbakkeløp på Facebook
Samleside med reportasjer, bilder og resulater 2013-2016

Løypekart:
1132_kart.jpg
Løypeprofil:
1132_profil.png