Dameklassen på 10 km ble vunnet av Hege Njaa Bjørkman med tiden 40,59. SK Vidar vant dermed både herre- og dameklassen på 10 km og 5 km for herrer.

Totalt var det 237 deltakere.

Svensk-norske Martin Kjäll-Ohlsson fra Vidar (t.v.) vant Blomstermila i år igjen, men denne gangen satt seieren langt inne etter en knallhard duell med Anders Knudsen fra Tjalve. I mål skilte det 2 sekunder i Martins favør. Vinnertiden ble 32,52 i den tøffe løypen med mange drøye bakker. Det var 45 sekunder bedre enn hans vinnertid sin i fjor. Det var Kjäll-Ohlssons første konkurranse etter bronsemedaljen i SM maraton i Stockholm.

På 3. og 4.plass, som suverene vinnere av klassene M45 og M60, fulgte Oppegårdveteranene Harald Ringen og Svein Sølvberg.

På 5 kilometeren ble det satt løyperekord av Vidars Eirik Gramstad. Den nye rekorden lyder på 14.48.

Damenes 5 km ble vunnet av purunge Tina Knutsmoen (bildet) fra Nesodden IF
på 19,31. Selv om Tina er født så sent som i 1998, forsvarte hun faktisk seieren
fra i fjor, da hun vant på en enda bedre tid, 19,24!