Nå kan du donere til Birken

Birken har mandag 23. mars etablert en refusjonsordning som gjør det mulig for de påmeldte deltakerne til årets avlyste skifestival å gi startkontingent i solidaritet med Birken. Deltakere som logger seg inn på «Min Side» vil fram til 3. april kunne foreta et aktivt valg om donasjon eller refusjon av startkontingent.
 
I henhold til Norges Skiforbund og Birkens påmeldingsvilkår har deltakerne krav på å få refundert 50% av startkontingenten ved avlysning. 
 
Som følge av et betydelig inntektstap er Birken satt i en vanskelig økonomisk situasjon etter avlysningen av årets skifestival. Birken ønsker å takke for all støtte og sympatierklæringer. 
 
- Det er rørende å se hvor mange som bryr seg om Birken. Vi er svært takknemlige for at mange har ønsket å avstå fra refusjon av startkontingenten i tiden etter avlysningen 10. mars, for å styrke og bevare Birken som en sterk merkevare, sier daglig leder Eirik Torbjørnsen.
 
Birken er en ideell organisasjon som eies av lokale idrettslag, og arrangementene gjennomføres med stor grad av frivillighet og dugnad. 
Les mer om løsningen på birkebeiner.no