Felles for begge arrangementene er muligheten å vinne en hovedpremie på hele 25 000 kr som trekkes blant alle som deltar. Vinneren må gi fra seg premien til et formål som oppgis ved påmelding. Det kan være et veldedig formål, tur for idrettslaget, skoletur eller et lag eller en forening. Jo flere som deltar for samme formål, jo større er vinnersjansen.

CC-løpet Hamar

Start Hamar.jpgStarten for de aller raskeste over 17 år utenfor kjøpesenteret. (Foto fra CC Hamar sin facebookside)

Løypa på Hamar var 2,8 km, og her var det nesten 350 påmeldte, og av dissse deltok 150 med tidtaking. Roger Thompson fra Driv IL/Team Sportsmanden vant  løpet på 8:39 med 12 sekunders margin til Erlend Engum, Hamar IL. Ask Alhaug, Hamar Skiklubb var 3. mann i mål med 9:05. Så fulgte de to løpssterke kvinnene, Andrea Brække fra Hamar IL på 9:06 og Ida Gjermundshaug Pedersen, Hamar Politiidrettslag med åtte sekunders mellomrom. Ingunn Nilsen Hagen fra Løten Friidrett tok 3. plassen på 10:04.

Roger Thompson.jpgVinner Roger Thompson. (Foto fra CC Hamar sin facebookside)

Andrea Brekke.jpgAndrea Brekke knep seieren i kjente gater. (Foto fra CC Hamar sin facebookside)

Storhamar Hockey U14 stilte opp med hele laget og fikk maks uttelling for mobiliseringen da en av guttene ble trukket ut som den heldige vinner av 25 000 kr som gikk i lagskassa.

CC-løpet Gjøvik

Bredt startfelt Gj¢vik.jpgDet var et bredt startfelt som stod oppstilt ved Skibladnerparken på Gjøvik lørdag. (Foto fra CC Gjøvik sin facebookside)

Løpet på Gjøvik haddeover 600 deltagere og 280 som løp i klasser med tidtaking.  Her var det britiske Ed Mackenzie som løp for Gjøvikregionen internasjonale skole som ble trukket ut som dagens heldige vinner, og pengene ble gitt til bistandsorganisasjonen Forut.

Raskeste i den 3 km lange løypa var August Hovde fra Gjøvik Skiklubb me 9:50 tett fulgt av Marius Viken Vesterås, Varde IL sekundet bak. Eskil Engdal, Vind IL ble tredjemann på 10:33.

August Hovde.jpgAugust Hovde mot mål tett fulgt av Marius Viken Vesterås. (Foto fra CC Gjøvik sin facebookside)

Tre beste menn.jpgTopp tre herrer med vinneren til høyre. (Foto fra CC Gjøvik sin facebookside)

Det var også jevnt blant damene der Liv Tone Heramb fra Risberget IL med 12:06 var sju sekunder raskere enn Sofie Granskogen Bjerregård fra Raufoss il Langrenn med tida 12:06. Carmen Asvoll-Rognlien, Østre Toten Skilag fulgte rett bak med 12:19.

Tre beste kvinner.jpgDe tre beste i kvinnene med vinneren Liv Tone Haramb til venstre. (Foto fra CC Gjøvik sin facebookside)

Maren Lundby.jpgMaren Lundby var dagens populære medaljeutdeler (Foto fra CC Gjøvik sin facebookside)