I en alder av 71 år debuterte Arve Tellefsen i Birkebeinerrennet i dag. Han var ikke helt sikker på hva han hadde under skia for det hadde han fått hjelp til. Tellefsen som gikk inn til tiden 4.59.06 syntes det hadde vært en tøff tur og da han syntes at alle kreftene var oppbrukt, hadde han 2,5 mil igjen av turen.  En sliten Arve Tellefsen trodde nok at dette var det første og eneste Birkebeinerrennet han skulle gå. 

Geir Evensen tok merket for 20 gang på rad og for det hadde han sin egen fanclub som alle hadde lik svart t-skjorte med påskriften 20 merker på rad!   Allerede ved ankomst til skistadion ble vi gjort oppmerksom på den store begivenheten.

Geir noterte den flotte tiden 2.58.17.

Tor Håkon Viken klarte også merket for 20. gang.  Samtidig perset han ettertrykkelig da han gikk inn til 2.46.31.  Den forrige bestenoteringen var 3.04.  Han var tydelig fornøyd med turen over fjellet og med tiden.
Dette føret er det råeste jeg har opplevd utbrøt en strålende fornøyd Øystein Engesveen etter at han hadde gått inn på tiden 2.52.04.
I dag var det ikke nødvendig med klister, mente Tor Anders Johansen som gikk på tørrvoks.  De fleste vi snakket hadde nok valgt klister innbakt med tørrvoks i litt forskjellige varianter. Tørrvoks holdt også fint og tiden 2.57.20 forteller sitt.

Per Martin Johansen fra arrangørklubben Lillehammer Skiklub var en av de mange som perset med solid margin. Sluttiden ble 3.19.40 mens hans tidligere bestenotering var 3.34.  Litt betenkelig var det syntes han, at det var så vidt han klarte merkekravet.  Det skal sies at han hadde 5 minutters margin.

Vi har vel aldri møtt så mange blide, fornøyde deltakere i noe renn før. De hadde tydelig hatt en positiv opplevelse i de flotte løypene i den fine naturen det er mellom Rena og Lillehammer.