Sørdalskarusellen på Lillehammer blir i år en blanding av virtuelle løp og forhåpentligvis vanlige løp. Kringsjåløpet er først ut hvor deltakerne valgfritt kan løpe den 2,7 km lange løypa fra i morgen onsdag 22. april til og med søndag 26. april. Alle idrettsarrangement før 15. juni i vanlig format er avlyst og  de 5 første løpene i Sørdalskarusellen blir derfor arrangert som virtuelle løp.

Bildet: Jørn Breili og Leif Røe ved mål utenfor Nordre Ål Skolen.

En forutsetning for løpene er at reglene for å unngå koronasmitte følges. Bedriftsidretten har fastlagt egne koronavettregler (lenke her)

Opplegget er enkelt, du melder deg på som vanlig gjennom påmelingsportalen du finner på www.litrim.no, løper individuelt og ikke i gruppe en eller annen gang mellom 22.04 - 26.04, tar tiden selv og registrerer den på Min Side i påmeldingsportalen.  Systemet baserer seg på tillit.

Kringsjåløpet arrangeres i år 38. gang med en deltakerrekord på 430 deltaker fra i fjor. Løpet har start og mål ved den nye Nordre Ål skole.  Sørdalskarusellen arrangeres i år for 39. gang. Les mer om Sørdalskarusellen her! 

Kringsjaa-start.gifDet blir ikke fellesstart i årets Kringsjåløp, men individuell start hvor du kan starte når du vil for så å ta tiden selv.

Løypa

Start Gamle Kringsjåveg sør for Skurva. Løypa går nordover og følger den nye gangveien forbi Nordre Ål Skole under Kringsjåveien og nordover, tar gangstien ned til Ekromskogen, gjennom øvre del sydover og følger Teigveien til Nordre Ål Skole. 

Løypa er merket med skilt og løypebånd. Vi får håpe de får stå i fred hele perioden 22. - 26. april.

- Her finner du kart over løypa: 

Tidtaking

Du tar selv tiden med egen klokke. 

Hvis Dere ønsker det, kan dere laste ned løypa /segmentet for så å laste det opp på din egen GPS-enhet. Filene finner du på Facebook under Filer på Sørdalskarusellen med følgende lenke:

    https://www.facebook.com/groups/101385366614561/files/  

Resultater foreligger i det så fort resultatene er registrert.