Se videon som forteller om det å være gentleman på oppløpet:

DSC06438_Kjell-Winther.jpg
Kjell Winther fra Vålerenga i Oslo debuterte i Birkebeinerløpet med merket. Likevel var det hans 50. merke - de andre 49 er tatt på ski. Gratulerer!

Tidligere stortingsrepresentant for AP Torstein Rudihagen vant klassen sin i fjor og det var knyttet en viss spenning på om han ville gjøre det også i år i og med at Oddvar Brå også stilte til start. Torstein vant og Oddvar ble lenger bak og var nok ingen trussel i dag. Her er en oppsummering fra dagens løp.

DSC06455_AageLudvigsen.jpg
Åge Ludvigsen hører hjemme i en artikkel om Birkebeinerløpet. Til tross for seks fall sikret han sitt merke nummer 21 i løpet og 74 totalt.

Uventet heiagjeng - Beathe Fridfeldt ante ingen ting da barna var heiegjeng med plakat og champagne da moren gikk i mål.  Se video:

DSC06458_GjermundT_Nordskar.jpg
Gjermund Thorson Nordskar har hatt et hardt program i det siste. Ikke nok med at han ble nummer 2 i Ulra. Nyling tilbakela han høgfjellturen i Rondane på 9 timer noe som er rekord før turen . I fjor vant han Birken Fjellmaraton.

DSC06437_AnneGretheHaugen_4.jpg
Anne Grethe Haugen, IL VIljar er vant til å være først i Birken. I ensom majistet passerte hun mållinjen nesten ni minutter før neste kvinne på listen Anne Størmer Steira.

DSC06476_Erlend-Brandsnes_1.jpg
Med fin blå Kondis.sjorte akkurat som Kondisfotografen hadde på seg, tok Erlend Brandsnes sitt fjerde merke i Birken. 1:23:25 lar seg høre.

IMG_7270_mobil.jpg

Ny måte å krysse mållinjen på - å filme seg selv med mobilen. Da er det dokumentert!

Og til slutt en liten film fra målområdet. Du får ikke svar på alle spørsmål som blir stilt, men du kan jo se: