På Kondis sitt stafettlag kan hvem som helst være med. Her er det ingen forhåndskvalifisering eller andre krav til deltakerne enn at de bør være medlemmer. Her er det sosiale viktigere enn mye annet.

Likevel er det rart hva som skjer med folk når de får startnummer på brystet. Da blir vi gjerne litt mer ivrige og yter litt ekstra alle sammen.

Vi må vel også innrømme at vi syntes det var litt moro at vi løp litt over et minutt raskere i år enn i fjor, men om det ikke hadde vært slik, så hadde vi vært fornøyd uansett.

Her er oversikten over årets lag:

Fornavn
Etternavn
Rolf
Bakken
John Christian
Johnsen
Ana
Conrado
Ingunn
Monsen
Glenn 
Madland
Thine Wilkens
Jernberg
Kashif
Mir
Eirik Angel
Olsen
Nina
Eriksdatter
Robin 
Bakker
Gry E.
Finbakken
Christian
Hellerud
Anne
Woldmo
Marianne
Johansen
Tim 
Bennett
Marianne
Røhme

 

Kondis sitt Holmenkollstafettlag 2018Før start: Vi startet med å møtes på Kondis sitt kontor på Ullevaal Stadion. Her fikk vi utdelt årets T-skjorte og startnummer. Deretter dro vi ut for å besiktige etappene våre. Foto: Marianne Røhme

IMG_3734_beskaaret_640 pix.jpgLaget: På ryggen av T-skjorta stod navnet til alle deltakerne på laget + undertegnede som var reserve. Foto: Rolf Bakken.

IMG_1889_640pix.jpg
Afterrun: Etter løpet samlet vi oss på Egon Ullevaal for en bedre middag. Foto: Anne Woldmo

 

Kondis sitt lag stilte i klassen idielle organisasjoner. Denne ble vunnet av Team Right To Play foran Norsk Folkehjelp og Idrett uten alkohol. Right To Play løp inn til den suverene tida 1.01,01. 

Kondis kom på 17. plass av 50 deltakere i klassen.

Her finner du resultatene for vår klasse – idielle organisasjoner. Har du lyst til å være med på neste års lag, kan du sende oss en e-post.