(Alle foto: Marit Aamdal)

Henning Mortensen med siersglis.jpgHenning Mortensen kunne ta fram vinnergliset igjen etter løpet på Greveløkka.

Løypa i Ankerskogen er variert med noen små knekkere på sti i tillegg til både grus og litt asfalt på runden på 2 km som ble gjort to ganger. Deltakelsen i karusellen fortsatte med en dalende kurve i høst, og denne gangen stilte 3 uten tidtaking og 18 aktive løpere til start. Av disse var det kun en kvinne som til gjengjeld bet godt fra seg.

Ragnhild Haukåen fra Sør-Vekkom Lauparlaug i Gudbrandsdalen har en lang rekke med seire i Sørdalskarusellen på Lillehammer og andre lokale løp, men det var første gang hun gjestet Hamarkarusellen. Med 15:08 i den 4 km lange løypa var det bare LIF-løperen Henning Mortensen fra Brumunddal og Jo Reistad fra Furnes som var foran debutanten over målstreken. Henning var i egen klasse med 13:55, 40 sekunder foran Jo.

Nå gjenstår det vare et løp i sommersesongen i Hamarkarusellen, nemlig Moskogen-løpet i Moelv tirsdag 3. oktober. Deretter blir det tre ukers karusellpause før vinterutgaven starter opp fra Prestrudhallen med en kontrollmålt 5 km hver 4. uke fram til medio mars.

Slitne l¢pere.jpgSlitne løpere kunne restituere i lav kveldssol på Greveløkka denn kvelden.

Reportasjen fortsetter under resultatene!